Relatiegeschenken bedrukken met logo
 

Relatiegeschenken met logo bestellen

Relatiegeschenken bestellen en direct bedrukken met logo is enorm aan te raden. Relatiegeschenken met logo hebben namelijk een veel grotere impact dan bijvoorbeeld reclame op televisie of radio. Lees hiervoor ons blog "de kracht van een relatiegeschenk". Hierin beschrijven wij deze ontwikkeling. Het assortiment relatiegeschenken is enorm groot en bestaat uit meer dan 50.000 artikelen. Alle geschenken zijn te bedrukken met logo.


Relatiegeschenken bedrukken met logo

Er zijn heel veel technieken om je relatigeschenk te laten bedrukken met een logo of persoonlijke boodschape. Lees hier bijvoorbeeld meer over de druktechnieken bij het bedrukken van pennen. De techniek is inmiddels zo ver dat jouw logo digitaal te bedrukken is in full colour. Bij heel veel verschillende relatiegeschenken vaak ook helemaal rondom. Denk bijvoorbeeld aan pennen of bidons. Het is natuurlijk erg fraai als deze helemaal rondom worden bedrukt.
 

Duurzame relatiegeschenken bestellen bij RobitexWaarom relatiegeschenken met logo bij ons bestellen?

Er zijn een aantal redenen waarom je de relatiegeschenken bij ons moet bestellen en deze zullen wij hieronder weergeven: 

  • Wij hebben meer dan 27 jaar ervaring in de branche. Dit betekent dat wij precies weten waar wij de beste kwaliteit producten kunnen inkopen voor de scherpste prijs. Dit resulteert in een scherpe prijs voor de klant

  • Wij zijn in het bezit van alle belangrijke certificaten zoals het ISO 9001 en het CSR Certificaat Goud

  • Wij zijn de grootste leverancier van relatiegeschenken van Oost-Nederland

  • Als laatste hebben we een webshop waarbij je in 3 stappen de relatiegeschenken hebt besteld

 

Kortom, bestel je relatiegeschenken bij ons en laat deze bedrukken met je logo. Heb je vragen, neem dan contact met ons op via info@robitex.nl of telefonisch op nummer 053 433 31 60. Onze collega's helpen je graag verder. 

Contactformulier