header

Zet jullie medewerkers in het zonnetje

De Dag van de Verpleging op 12 mei is gerelateerd aan de geboortedag van Florence Nightingale. Ieder jaar staat deze dag in het teken van zorg en verpleging en worden zorgmedewerkers in het zonnetje gezet. Deze dag wordt ook wel Dag van de Zorg genoemd.Wie ontzorg jij in deze tijd? Wij hebben een aantal geschenken zorgvuldig voor jullie uitgezocht. Welke is jullie favoriet?

 

 

Top 3 geschenken die gegarandeerd een succes zijn

dag van de zorg

Goudsbloem
Jij bent goud waard

 

dag van de zorg

Thumbs up
Je bent een topper

 

dag van de zorg

Vrolijke voeten
Custom made sokken

 

 

dag van de zorg

Hoe zet je jullie zorgmedewerkers in de schijnwerpers?

Zet jullie zorgmedewerkers extra in de schijnwerpers op deze speciale dag! Geef ze een podium. Een stukje extra waardering. Spreek het uit. Verras ze en maak van het geefmoment een blijvende herinnering.

 

Hoe je dat doet? Door jullie medewerkers spontaan te verrassen of op een originele wijze te bedanken. En natuurlijk in (huis)stijl. Daar helpen we je graag bij. Samen laten we ons hart voor de zorg spreken.

 

Op zoek naar inspiratie?

Van meedenken voor een passend geschenk tot aan de uitlevering. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Jij kiest. Met of zonder logo van jullie bedrijf? In jullie huisstijl of met een persoonlijke boodschap? Wij inspireren je graag.

 

Vraag vandaag nog kosteloos de inspiratiebox aan.

 

Dag van de Zorg inspiratiebox aanvragen

 

outside the box

Liever iets outside the box?

Kies je voor een custom made geschenk in jullie stijl? Of stel je liever je eigen pakket samen? Met een persoonlijke touch? Laat het ons weten. En we zorgen er samen voor dat de zorgmedewerkers deze dag niet meer snel vergeten. Maak van het geefmoment een échte belevenis.

 

Afspraak inplannen