Een relatiegeschenk is meer dan een gift!

De kracht van relatiegeschenken wordt vaak onderschat. Al sinds het begin van de industriële revolutie worden geschenken weggegeven aan gewaardeerde klanten.  Tegenwoordig wordt er heel veel geld uitgeven aan marketing via online kanalen. Het geven van relatiegeschenken kost vaak veel minder geld dan reclame en het bereik is vele malen groter. Dit zullen we hieronder verder uitleggen. 

 

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat maar liefst 90% van de mensen dagelijks een item gebruiken die ze hebben ontvangen als relatiegeschenk. Denk bijvoorbeeld maar eens aan een pen, een mok, powerbank of sleutelhanger. Daarnaast blijkt dat meer dan de helft van de mensen vaak ook nog weten van wie ze deze items hebben ontvangen en daarnaast ook nog eens het moment waarop ze het geschenk hebben ontvangen. Dit aantal ligt maar liefst twee keer hoger dan televisie of radio reclame. Slechts 25% kan zich een merk herinneren bij het zien of horen van een reclame op televisie en/of radio. Ga bij jezelf maar eens na of dit enigzins klopt. 

 

Een geschenk is altijd
leuk om te krijgen

De allergrootste kracht van relatiegeschenken is de waardering die je krijgt van mensen waaraan je het geschenk geeft. Mensen vinden het altijd leuk om cadeautjes te krijgen en kunnen het al helemaal waarderen als men attent is op een belangrijke dag zoals een verjaardag of bijvoorbeeld geboorte van een kind. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je de relatiegeschenken laat bedrukken met logo van je organisatie of een leuke persoonlijke boodschap. Probeer daarnaast origineel te zijn! Originaliteit zorgt voor een glimlach op het gezicht van mensen. Deze out of the box gedachte is waar Robitex bij kan helpen. Met een assortiment van meer dan 10.000 artikelen weten we altijd een origineel relatiegeschenk te bedenken. Klik op de link om naar ons contactformulier te gaan. 

 

Ga voor duurzame relatiegeschenken

Tegenwoordig wordt duurzaamheid een steeds belangrijker begrip. Op het moment dat je dus duurzame relatiegeschenken gaat geven, dan geef je eigenlijk een dubbel geschenk aan je klanten. Klanten zullen het enorm waarderen dat je denkt aan het milieu met het geven van een duurzaam geschenk. Ontdek dus de kracht van relatiegeschenken! Het hoeft niet duur te zijn om attent te zijn. Geef liefde aan je klanten en wij weten zeker dat je er liefde voor terug krijgt! 

 

Contactformulier