LvhJ 2022

 

We hebben weer goud!

Gisteravond (7 september 2022) was het dan eindelijk zover. De uitreiking van de award Leverancier van het Jaar 2022 vond plaats in Expo Houten. Een initiatief van het platform PromZ in samenwerking met de PPP. En dé vakprijs binnen de promotionele branche. Met trots mogen we zeggen dat we deze prestigieuze award weer richting Enschede hebben mogen meenemen.

 

 

leverancier van het jaar

 

 

Favoriet van

We kwamen als favoriet uit de bus van de vakjury, leveranciers en het publiek en daarmee wonnen we de felbegeerde award. Wat een support. We geloven in favoriet zijn en blijven. Op naar 3 jaar op een rij!

 

Vanaf nu mogen we de titel ‘Leverancier van het Jaar 2022’ een jaar lang met trots dragen.

 

“Wat een geweldig compliment! Wederom verkozen tot Leverancier van het Jaar. Wij willen iedereen enorm bedanken die op ons gestemd heeft. Wat een support. Voor ons een opsteker en de drive om onze klanten te blijven verrassen met pakkende merkdragers, passende merkbeleving en slimme merkportals. We blijven verduurzamen en optimaliseren. We hebben weer een aantal mooie verrassingen voor jullie in petto aankomend jaar.” Aldus Daniëlle Kaspers (Eigenaar Robitex).

 

 

 

 

 

Criteria

Deze award wordt sinds 2003 uitgereikt op initiatief van PromZ, ondersteund door de brancheverenging PPP. Het is een prijs van het vak voor het vak, maar ook de eindklant kon zijn/haar stem uitbrengen op één van de genomineerde bedrijven. De stemmen van het publiek bepalen - naast de stem van de vakjury - mede de winnaar, evenals de stemmen van de suppliers die online hun keuze kunnen maken uit de 16 genomineerden. Hierbij telt de stem van de vakjury voor 50% en tellen de publieksstemmen en stemmen van de suppliers allebei voor 25%.