test banner

Wie bezorg jij een vrolijk pasen?

Met Pasen je connecties of medewerkers spontaan verrassen? Een persoonlijk bedankje. Een stukje waardering uitspreken. Een klein beetje vrolijkheid bezorgen. Wij houden ervan. Een geschenk met een boodschap. Pak je moment.

 

Met of zonder bedrukking? Met een logo of een paasboodschap? Dat is een keuze. Wij helpen graag. Dus zet het team paashazen van Robitex vandaag nog aan het werk. En wij maken van Pasen een vrolijke herinnering. Wij inspireren je graag met een digitale ‘paas(inspiratie)box’. Vraag hem vandaag nog kosteloos aan.

 

Digitale paasinspiratiebox aanvragen

afbeelding blok1

Top 3 geschenken die gegarandeerd een succes zijn

Spring out of the
Box M

 

De BloomsBox is gemaakt van 100% duurzame materialen en wordt CO2-neutraal geproduceerd. En weet je wat het slimme is? De verzendverpakking is óók de plantenbak met ingebouwd waterreservoir. Dankzij dit 3-in-1 ontwerp geniet je zonder zorgen van bloeiende voorjaarsbolletjes in de BloomsBox.

 

Tony chocolonely
paaseitjes

 

(H)eerlijke Tony Chocolonely eitjes in een echte eierdoos. Voeg er een persoonlijke tekst op een kaartje in eigen (Paas)stijl aan toe en bezorg jullie medewerkers een vrolijk Pasen!

 

 

 


Het kleine
insectenhotel

 

Het insectenhotel biedt het hele jaar door onderdak aan verschillende nuttige insecten, waardevolle nesthulp of een winterverblijf. Jullie logo kan op de voorkant van het insectenverblijf gerealiseerd worden.

 

 


afbeelding

 

 

Paasproever-eitje box

Verras jullie medewerkers/klanten met een gepersonaliseerde Paasproever-eitje box! De box is gevuld met paaseitjes in diverse smaken.

 

Kies uit 2 verschillende designs en 4 soorten inhoud. Hoe leuk is het om een box te ontvangen met jouw eigen voornaam?

 

Vraag een offerte

 

 

Liever een ander geschenk bestellen?

 

Vraag ons team naar de mogelijkheden