Pasen bij Robitex

Met Pasen je medewerkers of relaties verrassen met een leuk geschenk. Het kan nu bij Robitex, omdat wij een geweldig leuk Pasen assortiment hebben. Van eenvoudige eitjes tot mooie gevulde Paashazen. Het is altijd leuk om mensen te verrassen met een kleine attentie en zeker als het chocolade is. Met een lieve boodschap er nog bij en je kan als werkgever of relatie niet meer stuk! 

 

Hieronder vind je een aantal leuke ideeën, maar je kan natuurlijk ook contact met ons opnemen voor een op maat gemaakte offerte.

Onze paastoppers

Eitje in een zakje

Een zakje chocolade eitjes geven is erg leuk. Op het karton is namelijk genoeg ruimte voor een leuke persoonlijke boodschap. Een doos of potje in plaats van een zakje is ook mogelijk!


Vraag een offerte aan Paaseieren

 

Paashazen

Ben je op zoek naar een Paashaas dan kun je ook bij ons terecht. Wij hebben verschillende Paashazen in het assortiment, zowel gevuld als ongevuld. Desgewenst in een leuke verpakking te leveren.

Vraag een offerte aan Chocolade paashazen

 

Chocolade in eigen vorm

Wil je liever een op maat gemaakt geschenk? Dan is dat ook mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan chocolade in eigen vorm of een eigen gevulde blik met chocolaatjes. Neem hiervoor contact met ons op.


Vraag een brochure aan Chocolade in eigen vorm

 

Custom-made Paaspakket!

Zoek je een leuk pakket om jouw medewerkers, klanten of prospects te verrassen?

Robitex kan je helpen met het samenstellen van jouw Paaspakket! Als basis bestaat dit pakket uit een custom-made postdoos met daarop eigen ontwerp. Daarna kunnen we dit pakket aanvullen met gadgets & geschenken naar jouw voorkeur en budget.

Wil je meer weten? Bel naar 053 - 433 31 60.

Custom-made paaspakket