test banner

Wie bezorg jij een vrolijk Pasen?

Met Pasen je connecties of medewerkers spontaan verrassen? Een persoonlijk bedankje. Een stukje waardering uitspreken. Een klein beetje vrolijkheid bezorgen. Wij houden ervan. Een geschenk met een boodschap. Pak je moment.

 

Met of zonder bedrukking? Met een logo of een paasboodschap? Dat is een keuze. Wij helpen graag. Dus zet het team paashazen van Robitex vandaag nog aan het werk. En wij maken van Pasen een vrolijke herinnering. Wij inspireren je graag met een digitale ‘paas(inspiratie)box’. Vraag hem vandaag nog kosteloos aan.

 

Digitale paasinspiratiebox aanvragen

afbeelding blok1

Top 3 geschenken die gegarandeerd een succes zijn

De vrolijke
giftbox

 

Een bruisend
Pasen!

 

Vogelhuisje
met chocolade eitjes

 

afbeelding

Paaspretbox

Deze unieke productinnovatie is een slim decoratief item met een echte meerwaarde. De meegeleverde ophanghulpmiddelen zorgen voor een eenvoudige bediening. Deze decoratieve paaseieren zijn echte blikvangers voor in de tuin.

De Paaspretbox siert niet alleen je balkon of tuin, maar trekt ook veel mooie, kleurrijke tuinvogels aan en voorziet ze van belangrijke voedingsstoffen. 
 

Een kleurrijk kunstwerk in de tuin van jullie medewerkers of relaties en ook nog eens een duurzaam verantwoord geschenk!
 

De doos bevat 6 mezenbollen.
 

Ik ben geïnteresseerd

 

 

Liever een ander geschenk bestellen?

 

Vraag ons team naar de mogelijkheden