test banner

Wie bezorg jij een vrolijk Pasen?

Met Pasen je connecties of medewerkers spontaan verrassen? Een persoonlijk bedankje. Een stukje waardering uitspreken. Een klein beetje vrolijkheid bezorgen. Wij houden ervan. Een geschenk met een boodschap. Pak je moment.

 

Met of zonder bedrukking? Met een logo of een paasboodschap? Dat is een keuze. Wij helpen graag. Dus zet het team paashazen van Robitex vandaag nog aan het werk. En wij maken van Pasen een vrolijke herinnering. Wij inspireren je graag met een digitale ‘paas(inspiratie)box’. Vraag hem vandaag nog kosteloos aan.

 

Digitale paasinspiratiebox aanvragen

afbeelding blok1

Top 3 geschenken die gegarandeerd een succes zijn

Chocolade kuiken
in ei

 

Door de brievenbus
Een vrolijk geschenk

 

Halve eitjes
Met heerlijke toppings

 

afbeelding

Het Zo Blij Als Een Ei pakket

Ben je op zoek naar een voorjaarspakket, lentegeschenk of een paaspakket? Wie weet is Het Zo Blij Als Een Ei pakket dan iets voor jullie! Een vrolijk themapakket wat gemakkelijk te versturen is als brievenbuspakket.

 

Wat zit er in het pakket?

  • Een vogelhuisje bouwpakket. Een 7-delig bouwpakket om je eigen vogelhuisje op te zetten zonder gereedschap. Je kunt het huisje voorzien van jullie bedrijfslogo.
  • Tuinhandschoenen. Bang om groene vingers te krijgen? Ga dan voor de zachte en elastische handschoenen. Te verkrijgen in verschillende kleuren met jullie logo.
  • Paaseitjes met decoratie.
  • Een persoonlijke touch. Een handgeschreven brief, een kaartje in jullie huisstijl, een toffe sticker of een sleeve in jullie design.

 

Wil je het pakket graag personaliseren of anders samenstellen?

 

Ik ben geïnteresseerd

 

 

Liever een ander geschenk bestellen?

 

Vraag ons team naar de mogelijkheden