Over Robitex

 

Wij zijn Robitex. Aangenaam.

Wij helpen onze nationale en internationale klanten om indruk te maken met gifts, premiums en promotionals. We leggen een Twents accent op onze persoonlijke, energieke en klantgedreven aanpak, ondersteund door onze praktische online shops en tools.

 

Samen van een merk of moment een indrukwekkende herinnering maken. Met een klein persoonlijk gebaar of met een groots maatwerkprogramma met alle merkdragers. Altijd met als doel om onze klanten attent te laten zijn op het juiste moment. Robitex: een klein, enthousiast team dat groots opereert en impact creëert. Daarmee zijn wij favoriet van onze klanten.

 

Onze visie 

In een wereld waarin menselijk contact steeds vaker plaatsmaakt voor verbindingen via snelle digitale kanalen, dreigen relaties hun inhoud te verliezen en worden ze oppervlakkiger.

Het creëren, verzorgen en onderhouden van duurzame relaties wordt steeds belangrijker.

De momenten waarop we deze extra kunnen onderstrepen moeten we koesteren en ten volle benutten. Dat creëert meer waarde. Daar staan wij voor.

 

Onze missie

Wij willen inspireren, samen met organisaties en merken, door gepaste indruk te maken tijdens elk gewenst moment. Robitex als favoriet van klanten, medewerkers en leveranciers. 

Als team geloven wij in het creëren van persoonlijke waarde door enthousiast en proactief een bijdrage te leveren aan het verbinden van mensen en merken. Wij maken van een klein of groot merkmoment een herinnering met impact. Door alles volledig voor onze klanten te regelen en regisseren van het begin tot het einde. Dat drijft ons.

 

We concentreren ons op het bouwen en onderhouden van duurzame relaties met onze klanten. Via persoonlijke inzet en services. Van het adviseren, ontwerpen, efficiënt inkopen, begeleiden, bestellen, bewaken tot en met de opslag, afhandeling en orderverwerking van alle merkdragers vanuit één centrale omgeving. Als totaalpartner gaan we een stap verder. Samen met en voor onze klanten ontwikkelden we verschillende onlineservices zodat onze klanten altijd attent zijn op het juiste moment. Daar helpen wij bij.

 

 

Onze waarden  

  • Persoonlijk en klantgedreven
  • Regie van A tot Z
  • Indrukwekkend ondernemend 
  • Enthousiast en energiek
 

Persoonlijk klantgedreven

Met ons enthousiasme willen wij bijdragen aan het succes van onze klanten. De beste oplossingen bieden tegen aantrekkelijke prijzen. Voor en op elk mogelijk moment. Met inspiratie en interactie. Persoonlijke aandacht geven en zaken gewoon goed regelen. Net dat extra waardoor we favoriet zijn en blijven van onze klanten. Dat drijft ons.

Regie van A tot Z

Een klein team, dat groots opereert met een Twentse no-nonsense mentaliteit. Robitex regelt en regisseert alles van A tot Z. Daarvoor halen we alles uit de kast. We focussen op persoonlijke services en vullen deze aan met onze onlineservices. Dat voelt goed. Voor onze klanten en voor ons.

Indrukwekkend ondernemen

Als ondernemers omarmen wij het principe van people, planet & profit. In deze volgorde. We willen een duurzame indruk achterlaten. Keer op keer. Bij jou, je medewerkers, klanten en relaties. Hiervoor verwierven we een aantal zekerheden; ISO 9001, NEN-certificering en het CSR-certificaat Goud van de brancheorganisatie PPP. Daar blijven we aan werken. Een indrukwekkend moment creëren is bij ons namelijk standaard.

Enthousiast energiek 

Een klein beetje vakidioten zijn we wel. Dat zien we als positief. Wij bruisen van de energie en het enthousiasme. En dat werkt aanstekelijk! Proactief of om antwoord te geven op jouw vraag. Geen kunstje, maar oprecht vanuit ons DNA. Ons klantenbestand is hier het levendige bewijs van. En daar krijgen wij dan weer energie van.

 

Contactformulier