Het verhaal van Robitex

 

Wij zijn Robitex. Merkversterkers. Fans van sterke merken. Supporters van klanten. Het energieke team van Robitex heeft de ambitie om de merken van onze (inter)nationale klanten duurzaam sterker te maken. Doelgroepen verbinden aan je merk, missie of aan een moment. 

Fans creëren. Favoriet zijn. Van medewerkers, klanten, leveranciers of relaties. Samen scoren. Met de punt vooruit spelen. In het speelveld van merkactivatie en originele geefmomenten, speelt Robitex graag op het hoogste niveau. Work hard, play hard, think smart. Elke dag beter worden. Daar krijgen wij energie van. Daar gaat ons hart sneller van kloppen. En waar krijg jij energie van? 

 

We dagen klanten uit werk te maken van hun merk. Organisatiemerken, productmerken of werkgeversmerken. Hoe? Door de merkwaarde van onze klantenrelaties te activeren én originele geefmomenten richting hun doelgroepen te creëren. Samen van een merk, missie of moment een herinnering maken. Dat is het idee. Met pakkende merkdragers, passende merkbeleving en slimme merkportals. Originele geefmomenten creëren, faciliteren en regisseren. Maar vooral met persoonlijke aandacht, proactieve topspelers en een flinke dosis passie. Creatief prikkelen, full service ontzorgen, flexibel faciliteren en duurzame relaties bouwen. Denken, durven, doorpakken. Gewoon doen. De bal onder controle houden, scoren en dat alles met een vleugje humor. 

 

Betrokken trendsetters, no-nonsense teamplayers en met het doel om samen 100% scoringskansen te creëren. Dat zit in ons Twentse karakter. Dat is voor ons topsport. Welkom in ons team van merkwaardige karakters.

Contactformulier

Bewijs dat u geen robot bent