Over Robitex

 

Wij zijn Robitex. Aangenaam.

Wij helpen (inter)nationale klantrelaties om gepaste indruk te maken met gifts, gadgets en give-aways. Een indruk waarbij ons Twentse accent ligt op de persoonlijke, klantgerichte aanpak en ondersteund wordt door praktische online shops en tools.

Samen van een merk, (geef)moment of event een herinnering maken. Daar geloven we in. Soms met een klein persoonlijk gebaar. Soms met een groots custom made programma merkdragers. Maar altijd met het doel dat onze klanten attent op het juiste moment kunnen zijn. Dat drijft het energieke team van Robitex. Een klein team, dat groots opereert. En inspiratie, interactie of impact creëert. Daarmee is Robitex favoriet van haar klanten.

 

Onze visie 

In een wereld waarin menselijk contact steeds vaker plaats maakt voor verbindingen via snelle digitale kanalen dreigen relaties hun inhoud te verliezen of lopen ze kans oppervlakkiger te worden. 

Het creëren, verzorgen en onderhouden van duurzame relaties neemt hierdoor juist meer in belang toe. De momenten of events waarin deze extra onderstreept kunnen worden, moeten gekoesterd en ten volle worden benut. Dat creëert waarde.

 

Onze missie

In de favorietenrol! Robitex wil als organisatie favoriet zijn (en blijven) voor klanten, medewerkers en leveranciers. Samen organisaties of merken ondersteunen om gepaste indruk te maken tijdens elk gewenst moment of event. Impact, interactie of inspiratie.
Als team geloven wij in het creëren van waarde door een bijdrage te leveren aan het verbinden van merken, mensen, momenten en middelen. Van een merkmoment, een herinnering maken. Dat drijft ons. Klein of groot. Daar willen wij bij ondersteunen. We doen dit door onze klanten volledig te ontzorgen op het gebied van gifts, gadgets of give-aways. Regisseren noemen we dat.
 

We concentreren ons op het bouwen en onderhouden van duurzame relaties met onze klanten. Via persoonlijke inzet en services. Van het adviseren, ontwerpen, efficiënt inkopen, begeleiden, bestellen, bewaken tot en met de opslag, handling en fulfilment van alle merkdragers vanuit één centrale omgeving. Maar als totaalpartner gaan we nog een stap verder om je te ondersteunen. Daarom hebben, samen met en voor onze klanten, verschillende online services ontwikkeld. Zo ben je altijd attent op het juiste moment. Daar draait het om. Daar helpen we je bij.
 

Onze waarden  

Persoonlijk klantgedreven

Niet de goedkoopste willen zijn, maar bij willen dragen aan het succes van onze klanten. De beste klantoplossing bieden tegen een aantrekkelijke prijs. Inspiratie, interactie of impact. Voor elk moment en event dat er toe doet. Maar mensenwerk blijft de basis. Persoonlijke aandacht geven en zaken gewoon goed regelen. Net dat stapje extra zetten en daardoor favoriet van onze klanten zijn en blijven. Dat drijft ons.

Full service regisseren

Een klein team, dat groots opereert. Samen trekken we alles uit de kast om je als klant full service te ontzorgen en alles voor je te regisseren. We focussen op persoonlijke services en vullen deze aan met online services. Een landelijke speler met een Twentse no-nonsense mentaliteit. Dat voelt goed. Voor onze klanten en voor ons.

Indrukwekkend ondernemen

We zijn ondernemers en omarmen het principe van people, planet & profit. In deze volgorde. Daar geloven we in. Als organisatie willen we een duurzame indruk achterlaten. Keer op keer. Bij jou en je medewerkers, klanten en relaties. Hiervoor hebben we tevens een aantal zekerheden verworven; ISO9001,  NEN-certificering en het CSR-certificaat Goud van de branche organisatie PPP. En daar blijven we hard aan werken. Een indrukwekkend moment creëren is bij ons de standaard.

Enthousiast energiek 

Een klein beetje vakidioten zijn we wel, maar dat zien we als positief. We bruisen van de energie en het enthousiasme. En dat werkt aanstekelijk! Proactief of om antwoord te geven op jouw vraag. Geen kunstje, maar oprecht vanuit ons DNA. Ons duurzame klantenbestand is hier het levendige bewijs van. En daar krijgen wij dan weer energie van.

 

Contactformulier