Een vleugje winterse voorpret

Ho ho ho. Let is snow! De wintermaanden komen eraan. Dé tijd om samen terug te blikken op afgelopen jaar, vooruit de kijken naar 2022 én om het jaar samen goed af te sluiten. Of het een witte Kerst wordt of niet, dat blijft nog een verrassing. Maar samen zijn en genieten van een aantal sfeervolle dagen. Daar draait deze tijd van het jaar om.

 

Kaarsjes aan, een goede kerstfilm, cadeautjes onder de boom, gezelschapspelletjes bij de open haard en heerlijke kerstdiners. Hoe jullie de ideale feestdagen van jullie mensen er ook uitzien, een pakkend kerstpakket, eindejaarsgeschenk of Kerstkado keuze concept wordt altijd gewaardeerd. Hoe zorg jij ervoor dat december 2021 een herinnering wordt voor jullie medewerkers of relaties? Het team van Robitex helpt je graag. Laat de voorpret maar komen.

 

In 4 stappen naar optimale kerstbeleving

Hoe maak je het geefmoment dit jaar extra bijzonder? Zo doen wij het. Wij helpen je in 4 stappen naar een optimale kerstbeleving of eindejaarsbeleving.

Onze kersttoppers

Originele kerstpakketten

Een goed gevuld traditioneel kerstpakket blijft populair. Leuk om te krijgen, maar zeker net zo leuk om te geven. En persoonlijk uit te zoeken via de Robitex kerstpakketten catalogus. Laat de voorpret maar beginnen.

Kerstpakketten webshop

Do's en Don'ts

Ieder jaar is het weer een breinbreker voor de werkgever; wat geef ik voor een kerstpakket aan mijn personeel? In deze blog geven wij een aantal leuke tips voor het geven van kerstpakket.Ga naar blog artikel

De Digitale Kerstmarkt

Aangezien veel Kerstmarkten in 2020 komen te vervallen vanwege de Corona, biedt Robitex de mogelijkheid om een digitale Kerstmarkt te houden voor jouw medewerkers.Hoe werkt de digitale Kerstmarkt?

Kerstpakketten of eindejaarsgeschenk

Een goed gevuld traditioneel kerstpakket blijft populair. Leuk om te krijgen, maar zeker net zo leuk om te geven. De voorpret begint al met het zorgvuldig uitzoeken van een pakket. Kies je voor een goed gevuld kerstpakket of themapakket voor een scherpe prijs? Dan is onze online Robitex kerstpakketten shop een optie. Een met liefde geselecteerde collectie. Traditioneel, maar origineel. Non-food en food. Zoek, selecteer en bestel. Zo simpel is het.

 

Ga je liever voor een persoonlijk samengesteld kerstpakket of eindejaargeschenk? Dat helemaal past bij jullie ambitie als bedrijf of bij jullie bedrijfs-DNA? Of een pakket waar je zelf nog iets extra’s aan toe kunt voegen? Dan gaan we graag persoonlijk voor je aan de slag. Daag ons maar eens uit. Wij verrassen je graag.