Kerst bij Robitex

Medewerkers, klanten of relaties bedanken, verrassen of waarderen? Het einde van het jaar is het ideale moment voor een passend cadeau, geschenk of pakket. Een spontane attentie met Sinterklaas voor op het bureau, een origineel kerstpakket tijdens de kerstlunch of borrel, een verrassend Keuzekado geschenk in de brievenbus of een passend eindejaargeschenk. Wij helpen je graag. Maak nu kennis met de kersttrends, thema’s en verrassingen van 2019. Ga hier naar onze Kerst webshop 

intro afbeelding

Onze kersttoppers

Originele kerstpakketten

Een goed gevuld traditioneel kerstpakket blijft populair. Leuk om te krijgen, maar zeker net zo leuk om te geven. En persoonlijk uit te zoeken via de Robitex kerstpakketten catalogus. Laat de voorpret maar beginnen.

Kerstpakketten catalogus

Eigen kerstpakket

Ga je liever voor een persoonlijk samengesteld kerstpakket? Dat helemaal past bij jullie ambitie of bedrijfs-DNA? Of een pakket waar je zelf nog iets extra’s aan toe kunt voegen? Dat kan! Wij verrassen je graag.

Inspiratiebox aanvragen

Robitex Keuzekado

Een kerstcadeau? Ja. Maar dan komt het. Hoe kies je een kerstgeschenk dat vrijwel iedereen aanspreekt? Hiervoor hebben wij een aantrekkelijke oplossing; een all-in Keuzekado concept.Hoe werkt het Keuzekado?

Kerstpakketten of eindejaarsgeschenk

Een goed gevuld traditioneel kerstpakket blijft populair. Leuk om te krijgen, maar zeker net zo leuk om te geven. De voorpret begint al met het zorgvuldig uitzoeken van een pakket. Kies je voor een goed gevuld kerstpakket of themapakket voor een scherpe prijs? Dan is onze online Robitex kerstpakketten shop een optie. Een met liefde geselecteerde collectie. Traditioneel, maar origineel. Non-food en food. Zoek, selecteer en bestel. Zo simpel is het.

 

Ga je liever voor een persoonlijk samengesteld kerstpakket of eindejaargeschenk? Dat helemaal past bij jullie ambitie als bedrijf of bij jullie bedrijfs-DNA? Of een pakket waar je zelf nog iets extra’s aan toe kunt voegen? Dan gaan we graag persoonlijk voor je aan de slag. Daag ons maar eens uit. Wij verrassen je graag.

Bekijk onze kerstpakketten catalogus