header kerst

 

Samen aftellen naar Kerst 2022

Kan jij ook niet wachten tot het weer Kerst is? The most wonderful time of the year. Kom maar op. Voorkom kerststress.
Onder het motto; wees goed voorbereid en start op tijd. Wij helpen je graag.

 

Het aftellen kan beginnen:

 

 

 

 

Hoe verras ik mijn connecties met Kerst?

Ik ontvang graag de Kerstinspiratiebox

 

 

 

Het Kerst 2022 stappenplan

Hoe zorg je voor een onvergetelijk geefmoment? Wij helpen je in 4 stappen naar een optimale kerstbeleving of eindejaarsbeleving.

 

stap1

Stap 1
Kies jullie favoriete geschenkoptie

 

stap2

Stap 2
Maak het echt persoonlijk


 

stap3

Stap 3
Het geefmoment faciliteren, organiseren en regisseren

 

stap4

Stap 4
Rapportage en evaluatie


 

afbeelding

 

Wie ga jij een onvergetelijke Kerst bezorgen?

Medewerkers, klanten of overige relaties, de keuze is aan jou. Van inspireren tot ontzorgen. Van organiseren tot faciliteren en regisseren. Robitex ondersteunt. Samen maken we van het geefmoment een blijvende herinnering. Wij kijken er al naar uit.

 

Hoe verras ik mijn connecties met Kerst?

December is dé maand om je medewerkers, leveranciers of overige relaties te bedanken of waarderen. Een veelgestelde vraag van menig enthousiast werkgever is; hoe verras ik ze dit jaar weer? Wat jullie favoriete geefmoment ook is, Robitex verrast je met unieke geschenkopties, originele themapakketten of creatieve ideeën met een winters karakter. Zo houden we het graag warm.

 

Maar je kunt zelf natuurlijk al een start maken. In dat geval geven we je graag een aantal tips voor het kiezen van een kerstgeschenk, kerstpakket of het creëren van een kerstbeleving die past bij jullie mensen, merk, missie of moment. Let us inspire you.

 

 

 

 

 

Giving as a service

Het juiste geschenk of pakket voor jullie medewerkers selecteren, dat is persoonlijk. Het moet passen bij jullie medewerkers, merk, missie en het gewenste geefmoment. Alles moet kloppen om samen te pieken. Niet alleen het geschenk op zich is belangrijk, maar vooral de boodschap of de gedachte achter het kerst- of eindejaarsgeschenk bepalen het succes. De geschenkverpakking, een persoonlijke kerstboodschap van de directie, een communicatiedrager helemaal in jullie huisstijl of het organiseren een passend geefmoment. Dat noemen we bij Robitex ‘Giving as a service’.

 

 

 

 

afbeelding

 

We nodigen je graag uit voor een kerstinspiratiesessie

Dan kunnen we jullie helemaal meenemen in de wondere wereld van relatiegeschenken en laten we je persoonlijk kennis maken met:

 

 

 

Nieuwsgierig geworden?

Plan hier een kerstinspiratiesessie in