Kerst bij Robitex

Medewerkers, klanten of relaties bedanken, verrassen of waarderen?

 

Het einde van het jaar is het ideale moment voor een passend cadeau, geschenk of pakket. Een spontane attentie met Sinterklaas voor op het bureau, een origineel kerstpakket tijdens de kerstlunch of borrel óf een passend eindejaargeschenk. Wij helpen je graag.

 

Maak nu kennis met de kersttrends, thema’s en verrassingen van 2021: 
Ga hier naar onze Kerstpakketten webshop 

intro afbeelding

Onze kersttoppers

Originele kerstpakketten

Een goed gevuld traditioneel kerstpakket blijft populair. Leuk om te krijgen, maar zeker net zo leuk om te geven. En persoonlijk uit te zoeken via de Robitex kerstpakketten catalogus. Laat de voorpret maar beginnen.

Kerstpakketten webshop

Do's en Don'ts

Ieder jaar is het weer een breinbreker voor de werkgever; wat geef ik voor een kerstpakket aan mijn personeel? In deze blog geven wij een aantal leuke tips voor het geven van kerstpakket.Ga naar blog artikel

De Digitale Kerstmarkt

Aangezien veel Kerstmarkten in 2020 komen te vervallen vanwege de Corona, biedt Robitex de mogelijkheid om een digitale Kerstmarkt te houden voor jouw medewerkers.Hoe werkt de digitale Kerstmarkt?

Kerstpakketten of eindejaarsgeschenk

Een goed gevuld traditioneel kerstpakket blijft populair. Leuk om te krijgen, maar zeker net zo leuk om te geven. De voorpret begint al met het zorgvuldig uitzoeken van een pakket. Kies je voor een goed gevuld kerstpakket of themapakket voor een scherpe prijs? Dan is onze online Robitex kerstpakketten shop een optie. Een met liefde geselecteerde collectie. Traditioneel, maar origineel. Non-food en food. Zoek, selecteer en bestel. Zo simpel is het.

 

Ga je liever voor een persoonlijk samengesteld kerstpakket of eindejaargeschenk? Dat helemaal past bij jullie ambitie als bedrijf of bij jullie bedrijfs-DNA? Of een pakket waar je zelf nog iets extra’s aan toe kunt voegen? Dan gaan we graag persoonlijk voor je aan de slag. Daag ons maar eens uit. Wij verrassen je graag.