Let the games begin!

Welk sportevent is jouw favoriet om te scoren bij jullie collega’s of medewerkers? Verwelkomen, verbinden of verrassen. Wij leggen de bal alvast op de stip voor je. Ontdek hieronder de mooiste geschenken op de volgende thema’s:

 

 

duurzaamheid

 

Duurzaam

 

sportief

 

Sportief

 

plezier

 

Plezier

 

 

"Naar welk sportevenement kijken jullie uit?"

 

 

 

 

Duurzaam

Zijn jullie klaar voor de sportzomer van 2024? Bij Robitex hebben we alles wat je nodig hebt om deze evenementen te vieren! Of je nu juicht voor jullie favoriete team tijdens het EK, de adrenaline voelt tijdens de Formule 1-races, of de atleten aanmoedigt tijdens de Olympische Spelen, wij hebben de perfecte duurzame cadeaupakketten voor elke sportliefhebber.

 

 

 

 

 

najaar

RVS drinkfles
Hoogwaardige flessen met logo

 

 

bloomsMints met eigen sleeve 
Met speelschema!

 

 

back to work

EKaasplank
Diverse combi's mogelijk
 

 

 

Sportief plezier

Laat jullie steun zien voor ons land met de uitgebreide Oranje Collectie! Van bedrukte shirts en petten tot vlaggen en accessoires, wij hebben alles om de teamgeest te tonen tijdens de Sportzomer 2024. Onze oranje items zijn niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam geproduceerd, waardoor je met trots de items kan geven aan jullie medewerkers en relaties.
 

We bieden diverse milieuvriendelijke opties aan voor uw sportieve geschenken. Kies uit gerecyclede materialen, biologisch afbreekbare producten en herbruikbare items om jullie steentje bij te dragen aan een groenere planeet terwijl jullie als organisatie de Sportzomer 2024 vieren.

 

 

 

 

back to work

Bril met vlagontwerp
Oranje give-aways

 

 

back to work

BBQ schort
In (sport)stijl barbecueën

 

 

back to work

Fitnessset
voor een perfecte training

 

 

 

 

 

 

 

Met een persoonlijk tintje

Maak jullie geschenken extra speciaal met onze personalisatiemogelijkheden! Voeg jullie logo, namen of speciale boodschappen toe aan de geschenken om een blijvende indruk te maken op de ontvanger. Onze professionele druk- en borduurtechnieken zorgen voor een hoogwaardige afwerking die jullie geschenken onvergetelijk maakt.

 

 

 

 

 

 

 

back to work

Juich Sjaal
Juichen en je handen warm houden

 

 

back to work

Ole Ole
Oranje cadeaupakketten

 

 

back to work

Custom made waaiers
In stijl de wedstrijden volgen

 

 

 

Meer inspiratie nodig?

Daag ons sportieve en creatieve team maar eens uit dit najaar.

 

Ik wil mijn medewerkers verrassen