Geefthema's

Elk seizoen heeft zo z’n eigen geefmomenten of thema’s. Welk moment of thema is jouw favoriet om dit najaar mee te scoren bij jullie collega’s of medewerkers? Verwelkomen, verbinden of verrassen. Wij leggen de bal alvast op de stip voor je. Ontdek hieronder de mooiste geschenken op de volgende thema’s:

 

 

duurzaamheid

 

Duurzaam

 

sportief

 

Sportief

 

op de bank

 

Op de bank

 

plezier

 

Plezier

 

 

"Elk najaar heeft zo z'n voorjaar"

 

 

 

Duurzaam

Duurzaamheid, wij maken er een thema van. Voor al onze klantsegmenten of de branches waarvoor we mogen werken, maar in oktober ligt de focus op het onderwijs. In deze maand staan de Dag van de Duurzaamheid in het onderwijs en de Dag van de Leraar namelijk weer op de kalender. De ultieme kans om docenten, leraren of alle overige onderwijsmedewerkers te verrassen en te waarderen.

 

Én om jullie duurzaamheidsambitie als school of onderwijsinstelling verder uit te dragen. Gerecycled, recyclebaar, circulair, bio-based, natuurlijk of met een lage CO2 footprint, jij laat toch ook een duurzame indruk achter. Een kleine greep uit onze uitgebreide collectie duurzame gifts, gadgets, give-aways en goodies:

 

 

 

najaar

MOYU boekje
Een (on)uitwisbare indruk maken

 

 

blooms

Blooms out of the Box
Verrassend duurzaam

 

 

back to work

Handige muismat
Met een draadloze oplader

 

 

 

Sportief plezier

De dagen worden korter, buiten sporten maakt plaats voor binnen sporten en de gezelligheidsspelletjes komen weer uit de kast. We besteden weer meer vrije tijd binnen. Hoe leuk is het om het sportieve plezier van je collega’s of personeel een boost te geven dit najaar? Fysiek of mentaal. Bedrukt, onbedrukt of gepersonaliseerd. Persoonlijk of voor het hele gezin. Een attentie voor op het bureau, een verrassing in de mailbox of een brievenbusgeschenk met een verhaal.

 

Jij kiest het geefmoment, het geschenk, de verpakking en de boodschap. Wij regelen de rest. Wij hebben alvast een eerste selectie voor je gemaakt. Wat past bij het karakter van jullie organisatie?

 

 

 

back to work

Tafeltennisset
Verander je tafel in een tafeltennisarena

 

 

back to work

Glazen schaakspel
Een leuke activiteit voor jong en oud

 

 

back to work

Fitnessset
voor een perfecte training

 

 

 

 

 

 

Op de bank

Eind dit jaar staat het WK voetbal in Qatar op het programma. Dan barsten de Oranje-weken weer los en zal een groot deel van Nederland het Oranje-elftal aanmoedigen vanaf de eigen (thuis)bank. Natuurlijk hopen wij op een positief resultaat dit WK. En daar kan onze Oranje-selectie wel wat support bij gebruiken. Om het oranje hart van onze ‘bankzitters’ wat sneller te laten kloppen hebben we een aantal leuke items voor jullie geselecteerd. Waarmee ga jij scoren bij jullie medewerkers of relaties?

 

 

 

 

 

 

back to work

Juich Sjaal
Juichen en je handen warm houden

 

 

back to work

Foamhand
Hup Holland Hup

 

 

back to work

Anti stress bal
Knijp je stress op een sportieve manier weg

 

 

 

Meer inspiratie nodig?

Daag ons sportieve en creatieve team maar eens uit dit najaar.

 

Ik wil mijn medewerkers verrassen