Jij bent het hart van de zaak

Elk jaar op 14 februari is het Valentijnsdag. Wil je graag je medewerkers, klanten, leveranciers of overige relaties een hart onder de riem steken?

 

Geef je ze een compliment, een mooie kaart met een persoonlijke boodschap of spreek je je waardering uit? Welke boodschap breng je over? Kortom; hoe maak je van dit geefmoment een beleving. Geef je het persoonlijk, door de brievenbus of laat je het als pakket bezorgen? Zoveel opties en zoveel verschillende wensen.

 

Laat ons je inspireren.

 

Geschenken die met liefde zijn gemaakt

 

 

All seasons deken

 

Oxious is een combinatie van oxygen en conscious. De prachtige doeken van Oxious komen met een verhaal. Het verhaal van water besparen, duurzaam leven, voor elkaar zorgen en gelijke kansen voor iedereen.

 

Benieuwd naar het hele verhaal?

 

 

Een wijnkist en een theedoos in één

 

Een houten geschenkverpakking voor een fles wijn maar ook te gebruiken als theedoos. Met een aantal eenvoudige stappen verander je de wijnkist in een theedoos met meerdere vakken. Zo kun je gemakkelijk je favoriete theesoorten opbergen en ordenen.

 

Verras medewerkers met een hartverwarmende theebox

 

 

Lovely smoothie

 

Deze toffe glazen flesjes zijn gevuld met 200 ml smoothie kiwi, limoen, spinazie, komkommer. Bomvol vitamines! Laat je medewerkers weten dat je om ze geeft en geef ze een boost met een lovely smoothie. Het ronde etiket kan voorzien worden van een full colour print.

 

Lovely smoothies geven

 

Bovenstaande geschenken als ontbijtpakket cadeau geven aan jullie medewerkers?

 

Vraag offerte aan

 

 

 

Waarom Valentijnsdag als origineel geefmoment?

 

  • Een ludieke 'zomaar' actie.
  • Een persoonlijk bedankje.
  • Een spontaan geefmoment creëren.
  • Een stukje waardering uitspreken.
  • Een geschenk vanuit het hart. Of met een hart. Pak je moment. 

 

Met of zonder herkenbare afzender? Dat is een keuze.

 

 

Liefdadigheid

 

Liefde is een breed begrip. Dit kan staan voor passie, toewijding, vriendschap maar ook liefdadigheid. Een donatie aan het goede doel, een mooie samenwerking met diverse sociale werkplaatsen, werkervaringsplaatsen of re-integratiebedrijven of vrijwilligerswerk. Het voelt goed als je iets goeds doet.

 

Benieuwd wat Robitex aan liefdadigheid doet?