Zomer relatiegeschenken

Zomer relatiegeschenken geven is altijd iets leuks! Dit komt omdat iedereen blij wordt van de gedachte aan de zon, strand en vakantie.  Wij vinden het binnen Robitex ook het leukste om voorstellen te maken voor zomer relatiegeschenken.  Bij relatiegeschenken voor de zomer kun je denken aan zonnebrillen, strandballen of geweldige strandtassen.  Hieronder geven we je een aantal ideeën voor leuke relatiegeschenken voor in de zomer.

intro afbeelding

Onze zomer tips

Top zomer relatiegeschenken

Vind hier onze top 10 van relatiegeschenken voor in de zomer. Met deze artikelen zit je altijd goed en zullen je klanten zeker blij worden van wat jij ze geeft voor de zomer!

 

 

 

Zomer top 10

             

Custom made

Ben je op zoek naar iets speciaals? Neem dan contact op met onze collega’s en wij gaan op zoek naar iets unieks voor de zomer. Wij hebben de keuze uit duizenden artikelen, dus er zit altijd wel iets unieks tussen dat past bij jouw organisatie.

 

Ideeënbox aanvragen

 

Duurzame zomer geschenken

Wij hebben ook een speciale Green gift shop waarbij we duurzame relatiegeschenken aanbieden. Hier zitten ook een hoop zomerse relatiegeschenken bij. Ga je dus voor duurzaam? Klik dan op de link hieronder om naar onze Green gift shop te gaan.Naar de Green gift shop

 

Zomer relatiegeschenken laten bedrukken

Het is daarnaast ook mogelijk om je zomerse relatiegeschenken te laten bedrukken met je logo of persoonlijke boodschap. Op deze manier maak je voor je organisatie nog meer reclame. Het is bekend dat een bedrukt artikel tussen de 30 en 50% meer scoort voor de naamsbekendheid dan ergens reclame maken. Zoals televisie of reclame. Lees dit artikel daarover “de kracht van relatiegeschenken”. De manier van bedrukken verschilt nog wel eens en onze collega’s kunnen jou prima van advies voorzien. Ga dus voor een leuke en vrolijke zomer en bestel zomers relatiegeschenken. De keuze is enorm en wij weten zeker dat jij jouw personeel of klanten aangenaam verrast! Geef ons een opdracht en wij gaan voor je aan de slag! Het wordt een mooie zomer!