begin afbeelding

We just wanna have sun and fun!

De zomervakantie komt er weer aan. Zon, zee, strand of toch sportief en avontuurlijk? In een all inclusive hotel, backpacken of een thuisvakantie? Wat je medewerkers of connecties ook gaan doen deze zomer, het is in ieder geval een mooi moment om je relaties goed voorbereid de zomer in te laten gaan. Maar wat geef je ze? Wat zijn de laatste trends?

 

Kies je voor geschenken met logobedrukking? Met een zomerse persoonlijke boodschap? In jullie eigen huisstijl of helemaal in summer vibes? Wij helpen je graag.

 

afbeelding

 

De Zomerinspiratiebox

Je medewerkers, klanten of relaties wat extra vitamine V geven? Wij inspireren je graag met een zomerinspiratiebox. Vraag hem vandaag nog kosteloos aan. Of laat je verrassen door één van de originele geschenken uit onze zomercollectie.

 

Inspireer mij met de digitale Zomerinspiratiebox

 

zomer

Dé gadget voor iedere reiziger

Deze gadget komt altijd goed van pas tijdens het reizen. De bagageband zorgt ervoor dat de dierbare spullen van jullie medewerkers niet kwijt zullen raken. De band is gemaakt van gerecyclede petflessen en kan gepersonaliseerd worden. Jullie bedrijfslogo wordt op deze manier overal gezien! 

 

Ik wil een zomerse gadget geven

 

inspiratie nodig

Let the games begin!

Wie maakt de mooiste zandkastelen? Met deze 5-delige strandset gaat dat zeker lukken. De set bestaat uit: een emmer gemaakt van gerecycled plastic (rHDPE). Een zeef, harkje, schepje en vormpje gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal: Biogade. Een perfecte zomerse weggever en een duurzaam alternatief voor de plastic set die doorgaans gebruikt wordt. De set kan voorzien worden met een all over full colour print op de sleeve.

 

Ik wil een zomerse strandset geven

 

outside the box

Een duurzame relaxset

Een handige accessoire voor onderweg, aan de fiets of om je schouder. De drager is gemaakt van gerecyclede jeans i.c.m. gerecyclede PET flessen. Maak de set compleet met een mooie bijpassende hamamdoek. De hamamdoek is gemaakt van gerecyclede garen.

 

Ik wil een ontspannend zomergeschenk geven

 

 

 

WannahaveWoensdag

 

Wannahave Zomerpakket

Even afkoelen. Jullie medewerkers verrassen met een gepersonaliseerd ice tea themapakket? Dit Wannahave brievenbusgeschenk is hét coole pakket om de zomer mee te vieren.

 

Het ice tea themapakket is gevuld met 12 zakjes zomerthee en een ijsblokjestray die voorzien kan worden van jullie bedrijfslogo. Met deze thee en ijsklontjes maak je ijskoude zomerse drankjes. Er zit een receptenboekje bij met voorbeelden van heerlijke drankjes.

 

Elk brievenbuspakket kan voorzien worden van jullie bedrijfslogo en met de naam van de ontvanger erop. Een persoonlijke touch, dat wordt zeker gewaardeerd!

 

Jullie medewerkers verrassen met deze coole wannahave?

Ik wil mijn medewerkers zomers verrassen

 

Wil jij liever op een ander geefmoment jullie connecties of collega's verrassen?

 

Plan een inspiratiesessie