CSR Certificaat Goud

Robitex heeft het CSR Certificaat goud ontvangen en hier zijn we ontzettend trots op. Het CSR Promotional Products certificaat wordt uitgegeven door de brancheorganisatie PPP aan organisaties die zich intensief inzetten voor het verbeteren van de MVO. Er zijn 2 verschillende soorten mogelijk (zilver en goud) en wij zijn erg blij dat wij het gouden certificaat hebben ontvangen! 

 
 

Wat houdt het CSR Certificaat precies in? 

Het CSR Promotional Products certificaat is de nieuwe internationale standaardnorm voor MVO. In Nederland is deze certificering binnen de branche voor promotionele producten exclusief verbonden aan het PPP lidmaatschap en het onderschrijven van de Code of Conduct. Die twee pijlers vormen de basis voor het CSR Promotional Products programma dat een brede Europese scope heeft. Dat is belangrijk voor internationaal opererende organisaties, maar ook in eigen land is het certificaat een belangrijk instrument waarmee PPP leden in hun (regionale) markt onderscheiden. Bovendien helpt het ook om de branche voor promotionele producten op een nog hogere plaats op de ladder van het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen te brengen.

 
 

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen 

Wij hebben maatschappelijk verantwoord ondernemen zeer hoog in het vaandel. Bij ons komt dit tot uiting door onder andere duurzame producten, social return en vrijwilligerswerk. Daarnaast hebben wij ons voor de productie van de producten geconformeerd aan de Code of Conduct van de PPP wat betekent dat de omstandigheden waarin onze producten worden geproduceerd zeer goed zijn!  


Zoals gezegd zijn wij hier enorm trots op en hopen van harte dat meer organisaties ons voorbeeld volgen. Als we allemaal een steentje bijdragen, kunnen we bergen verzetten! 

 

Contactformulier