secretaressedag

Nationale Secretaressedag

Elk jaar op de derde donderdag van april is het Nationale Secretaressedag. Dit jaar valt Secretaressedag op 18 april. Op die dag worden de secretaresses, receptionistes, management assistentes en secretariële medewerkers in het zonnetje gezet. Wat ga je ze dit jaar geven? Wij helpen je op weg.

 

 

secretaressedag

 

Waarom wordt Nationale Secretaressedag gevierd?

Het oorspronkelijke idee komt uit Amerika en werd in 1989 geïntroduceerd in Nederland. De bedoeling van deze jaarlijkse speciale dag is om de secretaresses in het zonnetje te zetten en erbij stil te staan wat haar/zijn toegevoegde waarde is voor de organisatie.

 

Welk geschenk past bij hem/haar?

Wil je niet elk jaar hetzelfde geschenk geven? En dit jaar een persoonlijk geschenk geven? Of een uniek geschenk met een persoonlijke touch? Wij ondersteunen je graag.

 

 

Voorbeelden van geschenken die het altijd goed doen

 

Wellness set

Met deze sets komen harde werkers helemaal tot rust.

 

 

lente

 

 

Chocola

Chocola doet het altijd goed.

 

 

 

secretaressedag

 

 

Bloemen

Een prachtig boeket om je waardering uit te spreken.

 

 

secretaressedag

 

 

Cadeaukaart

Welke cadeaukaart gaat het worden? Een dagje wellness, lekker lunchen of een dagje uit?

secretaressedag

 

 

 

 

Het hele jaar door attent zijn?

Wij helpen je graag om van het geefmoment een blijvende herinnering te maken. Ben je al bekend met de Altijd Attentshop? Deze service ontzorgt je bij alle speciale dagen in het jaar. Is er iemand jarig of ben je op zoek naar een kraamcadeau voor je collega?

 

Met onze Altijd Attentshop kan je online zoeken en bestellen in jullie eigen gesloten webshop! Eenvoudig automatisch betalen via een maandfactuur en zonder administratieve rompslomp.

 

Vertel mij meer