Merkdragers, merkbeleving of merkportals. Wij kiezen voor kwaliteit. Veilig, verantwoord, lange levensduur, binnen de gestelde wet- & regelgeving en het voldoet aan alle wettelijke milieu- & veiligheidseisen. Altijd. Daar staan we voor. Sterker nog we lopen voorop in de branche en worden gezien als innovatief, toonaangevend en vooruitstrevend op het gebied van kwaliteit. Al 30 jaar. Je zou kunnen zeggen dat ervaring telt. En dat wordt bevestigd door de volgende kwaliteitslabels, kwaliteitskeurmerken of awards.

 

Award Leverancier van het Jaar 2021, 2022 & 2023

Dé vakprijs binnen de promotionele branche. Afgelopen jaren heeft Robitex meerdere malen de ‘Publieksprijs’ gewonnen. In 2021, 2022 & 2023 hebben we ook de award van de ‘Vakjury’ in ontvangst mogen nemen. De vakjury bestond uit de branchevereniging PPP, het Platform PromZ, leveranciers, collega’s en opdrachtgevers uit de promotionele branche.

 

ppp accreditatie

PPP accreditatie

Robitex is PPP geaccrediteerd. Aan het voeren van dit PPP kwaliteitskeurmerk zijn strikte voorwaarden verbonden. PPP leden dienen te voldoen aan basisvoorwaarden. Je kunt hierbij denken aan het ondertekenen van de Code of Conduct voor ethisch en verantwoord zaken doen, het hanteren van transparante leveringsvoorwaarden en het zichtbaar voeren van het PPP keurmerk in diverse offline & online communicatiemiddelen.

 

Daarnaast bestaat het PPP accreditatiesysteem uit een drietal pijlers. Dat zijn:

  • Kennis & Kunde
  • Sustainability & social business
  • Inzet voor de branche
iso 9001

ISO 9001 certificering

Robitex beschikt over de ISO 9001 certificering. Dé internationaal erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement en daarmee een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid in de markt. Hiermee werken we continu aan onze processen en verbetering van onze kwaliteit, zodat we ook aan de behoeften van onze klanten kunnen blijven voldoen. Zo blijven we onszelf uitdagen om werk te blijven maken van klanttevredenheid. Nu, morgen en met het oog op de toekomst.

avg

AVG OK vignet

Robitex vindt veiligheid en vertrouwen belangrijk in de manier waarop we zaken doen. Met het AVG OK vignet laten we zien dat we zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens en dat we er alles aan doen om te voldoen aan de AVG-wetgeving. Daar kan je op vertrouwen. Het AVG OK vignet wordt uitgereikt door de Stichting AVG. Samen eenvoudig veilig. Dat is het idee.

 

Contactformulier