Als maatschappelijk betrokken organisatie willen we impact maken. Voor en samen met onze relaties. Een positieve footprint achterlaten. Voor onze en toekomstige generaties. Van een merk, missie of moment een duurzame herinnering maken. Dat gaat verder dan onze business, we willen iets terug doen voor onze samenleving. Social impact maken doen we samen. Hoe?

 

Ambassadeur van

We zijn actief ambassadeur van o.a. Stichting Free a Girl, Sheltersuit  en de Voedselbank.

 

We zetten ons als team Robitex extra in voor deze organisaties en proberen ook andere vrijwilligers te enthousiasmeren om een steentje bij te dragen. Lees hier meer over hoe wij dat doen voor de Voedselbank. Hiernaast verbinden we ons elk jaar aan een goed doel.

 

Heb jij een tip voor een goed doel voor komend jaar? Mail het ons via info@robitex.nl.

Samen met

We zoeken de samenwerking op met diverse sociale werk(ervarings)plaatsen, sociale ondernemingen of reïntegratiebedrijven. Lokaal wanneer het kan. Hierbij ligt het accent op de regio Twente. Denk aan De Werkplaats in Enschede, waar mensen met een beperking ingezet worden. Nationaal wanneer het moet. Vraagt de situatie om meer (geografische) slagkracht, dan zetten we graag ons sociale netwerk in de rest van Nederland open. Denk partners met landelijke dekking voor het inpakken, verpakken, etiketteren van relatiegeschenken, welkomstboxen, vakantiepakketten of kerstpakketten door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

 

 

Vrijwilligerswerk

Iedere Robitex medewerker heeft de vrijheid om 3 dagen per jaar vrijwilligerswerk te doen. Bij een organisatie, instelling of stichting naar eigen keuze. Gewoon tijdens werktijd. Dat voelt goed. Dat is goed. Voor ons allemaal. Zo stimuleren we als werkgeversmerk dat iedereen zich een klein beetje inzet voor de maatschappij. Dat is onderdeel van ons medewerkersprogramma en één van de sociale voordelen van werken bij Robitex. Een kleine bijdrage met groots effect. Dat is sociaal volgens Robitex.

 

Contactformulier