VGZ en Robitex werken samen 

 

VGZ zorgverzekeraar “met hart voor zinnige zorg” is een organisatie met een prachtige slogan die ook mooi zou passen bij Robitex en haar klanten. Daarom is het geweldig dat wij de aanbesteding van VGZ hebben gewonnen en op deze manier de samenwerking met VGZ is aangegaan. Wisten jullie dat het verhaal van VGZ ruim 275 jaar geleden begon met een groep Nijmeegse timmerlieden? Zij maakten samen een geldpot die ze konden gebruiken als er iemand ziek werd. Door allemaal wat in te leggen ontstond een soort ziekenfonds. En dat werd later Coöperatie VGZ. Een coöperatie staat voor: samen sterker. Dat is zo gebleven. Als coöperatie willen ze geen winst maken. Alle premie bij elkaar is nog steeds een soort grote spaarpot. Zodat iedereen van onze ruim 2 miljoen verzekerden de zorg kan krijgen die nodig is.  Een mooi verhaal achter een mooie klant. 

 

 

VGZ en Robitex

De samenwerking is nog relatief kort, maar al zeer intens. VGZ werkt met een gesloten custom made webshop waar vanuit ze de geschenken bestellen.  Daarnaast wordt VGZ ook gekoppeld al klant voor de attente geschenken. Dit betekent dat ze ook bij ons de bloemen, taarten, kraampakketten etc gaan bestellen. Volledig gekoppeld via Procuro in een gepersonaliseerde webshop. De verschillende geschenken die wij al voor VGZ hebben mogen verzorgen zie je op deze pagina. 

 

Samenwerking op het gebied van de relatiegeschenken

Wij hopen nog lang op een mooie samenwerking met VGZ. We zijn trots dat we een mooie klant kunnen verwelkomen die duurzaamheid en hart voor de klanten hoog in het vaandel hebben staan. Wil je meer informatie over de samenwerking met VGZ of wil je meer informatie over Robitex en onze gesloten shops? Neem dan contact met ons op en we helpen je natuurlijk graag verder. 

 

Contactformulier

Bewijs dat u geen robot bent