USB sticks bedrukken met logo als relatiegeschenk

USB sticks bedrukken met logo is een leuk relatiegeschenk om te weg te geven op evenementen of beurzen. Tegenwoordig worden USB sticks steeds vaker gebruikt en daarom vallen de USB sticks in onze top 10 van meest verkochte relatiegeschenken. Klik hier om ons complete assortiment USB sticks te bekijken. USB sticks met logo bieden significante voordelen ten opzichte van andere relatiegeschenken. Bedrukte usb sticks zijn met verschillende opslagcapaciteiten verkrijgbaar maar ook qua vorm, formaat, kleur en bedrukking van jouw logo, foto of ontwerp is er meer mogelijk dan je in eerste instantie zou denken. 
 

Bedrukte USB sticks om weg te geven

Door het weggeven van bedrukte usb sticks versterk je niet alleen jouw merk, je kweekt ook goodwill wat misschien nog wel belangrijker is dan de branding. In onze webshop, onderdeel van Robitex BV, vindt je een uitgebreid aanbod usb sticks in alle prijsklassen en allen te bedrukken met jouw logo of artwork. Alle usb sticks zijn in 1 of meerdere kleuren te bedrukken en graveren met logo of persoonlijke boodschap. Deze lever je bij je bestelling eenvoudig aan. USB sticks zijn een veelgebruikt promotieartikel voor elke doelgroep. Scholieren, studenten, kantoorpersoneel, directieleden, ICT-ers, maar ook bijvoorbeeld bouwvakkers gebruiken usb sticks voor particulier gebruik. En door de usb sticks te laten bedrukken met logo of opdruk gaat uw organisatie of merk van hand tot hand.

 

USB sticks bedrukken

USB sticks zijn er zoals gezegd in allerlei soorten en maten. We zullen er hieronder een aantal bespreken: 

 

Mogelijkheden bij het bedrukken van usb sticks

  • Ben je op zoek naar luxe usb sticks met  logo om als relatiegeschenk weg te geven? Dan is het ook mogelijk om je logo te laten graveren of door middel van een LED lamp op te laten lichten zodra hij in de computer wordt gestoken. Dat geeft de usb stick net een exclusievere uitstraling en dat geeft, in een luxe geschenkdoos, mooier weg.

  • Je kunt de usb stick van uw keuze laten bedrukken met logo in 1 kleur maar ook is het mogelijk om te kiezen voor een opvallende usb stick of usb kaart met jouw opdruk in full colour gedrukt. Een mooi branding artikel voor een aantrekkelijke prijs!

  • Voor het laten bedrukken van usb sticks wordt vaak het logo door middel van transferdruk gedrukt. Jouw logo blijft daarmee lang zitten, is krasvast en slijt niet. Belangrijk als je een usb stick als relatiegeschenk weg wilt geven!

  • Heeft u een passende usb sticks gevonden die u wilt weggeven als relatiegeschenk of in wilt zetten tijdens een promotieactie? Je kunt er ook voor kiezen om jouw naam of logo op de geschenkdoos van de usb sticks te laten bedrukken. Dit is afhankelijk van het materiaal van het doosje. 

 

Heb je vragen over USB sticks of een vraag in het algemeen? Neem dan contact met ons op via info@robitex.nl of tijdens kantooruren kan het natuurlijk ook telefonisch. 

 

Contactformulier