Top 5 geschenken voor de herfst

 

Relatiegeschenken voor de herfst top 5 

De herfst komt er weer aan en daarom geven wij in dit blog onze relatiegeschenken top 5. De verschillende relatiegeschenken voor de herfst zijn natuurlijk te bedrukken met je eigen logo of ontwerp. Je kunt een vrijblijvende offerte aanvragen door contact op te nemen met je vaste contactpersoon binnen Robitex of via onze contactpagina. 

 

Herfst relatiegeschenken  5: Bodywarmer

 

De bodywarmer kan weer aan! Het is nog te warm voor een winterjas en eigenlijk te koud voor een vest. Daarom is een bodywarmer aan te raden! Wij hebben een uitgebreid assortiment bodywarmers in veel verschillende kleuren en maten. Een bodywarmer past helemaal bij de herfst en daarom staat hij in onze top 5. 

 

Herfst relatiegeschenken  4: Geurkaarsen

 

Het wordt sneller donker en daarom gaan de kaarsen weer aan. Hoe leuk is het dan om een geurkaars cadeau te doen aan relaties of collega’s. Een geurkaars is te verkrijgen in verschillende soorten en maten en natuurlijk ook met een lekker geurtje. 
 

Geurkaarsen bedrukt met logo

 

Herfst relatiegeschenken 3:  Zadelhoezen

 

Niets is vervelender om op een nat zadel te zitten. Daarom is een zadelhoes een ontzettend leuk en goedkoop relatiegeschenk. De zadelhoes is iedere dag zichtbaar en daarmee natuurlijk ook uw bedrijf.  

 
 

Herfst relatiegeschenken 2: Mok

 

De mok blijkt een mooi artikel om weg te geven en gek genoeg is deze in de herfst erg populair. Misschien heeft dit wel te maken met het koude weer en lekkere warme koffie, thee of chocolademelk. Mokken zijn er in allerlei verschillende maten en vormen. Daarnaast kunnen ze in diverse manieren worden bedrukt. Denk bijvoorbeeld ook aan een thermomok voor in de auto, lekker lang genieten van de koffie of thee terwijl je naar het werk rijdt. Het assortiment mokken is daarom enorm. Mocht je door de mokken het bos niet meer zien, neem dan contact met ons op. 

Paraplu bedrukt met logo

 
 

Herfst relatiegeschenken 1: Paraplu

Het is helaas echt zo, maar de paraplu staat op 1. Het wordt weer slecht weer en daarom gebruiken we weer dagelijks paraplu’s. De paraplu is een ontzettend degelijk artikel en gaat daarom ook jaren mee. Dit betekent direct ook dat de paraplu met uw logo jarenlang zichtbaar blijft. Wij hebben een enorm mooi assortiment paraplu’s. Van de eenvoudige en goedkope wegwerpparaplu tot een luxe golfparaplu. Voor ieder wat wils! 

 

Heb je door het lezen van dit blog inspiratie opgedaan en wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen van een product? Neem dan contact met ons op en wij helpen je natuurlijk graag verder! 

 

Contactformulier

Bewijs dat u geen robot bent