Relatiegeschenken trends voor 2017

Wat worden de relatiegeschenken trends voor 2017? Het team van Robitex gaat ieder jaar weer langs beurzen en struint het internet af op zoek naar de nieuwste en leukste trends en gadgets. Hierdoor zitten wij ieder jaar weer vol inspiratie! Het is natuurlijk geweldig om als eerste een uniek cadeau te geven aan je klanten of collega's. In dit blog bespreken we de nieuwste trends op het gebied van relatiegeschenken en wat de leukste gadgets voor 2017 worden.

 

Relatiegeschenken trend 1: We gaan voor duurzaam in 2017!

In 2017 gaan we nog meer inzetten op duurzame relatiegeschenken. Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker begrip.  Als we allemaal een klein steentje bijdragen kunnen we bergen verzetten. Met het geven van een duurzaam relatiegeschenk geef je een dubbele boodschap af. Je laat zien aan je klant dat je denkt aan het milieu en toekomstige generaties en daarnaast denk je ook aan je klanten middels het geven van het relatiegeschenk zelf. Hieronder de drie leukste duurzame relatiegeschenken van dit moment:

 

SPROUT Potlood

Een mooi voorbeeld van een duurzaam relatiegeschenk is een SPROUT potlood. Een SPROUT potlood is een duurzaam potlood met zaadjes in de achterkant van het potlood. Op het moment dat het potlood bijna op is, plant je hem in een potje en groeit het uit tot een kruid of plant. Vraag onze collega's voor meer informatie over dit potlood.

 

Rockbook

Het notitieboek Rockbook wordt een echte hit in 2017. Rockbook is een revolutionair notitieboek gemaakt van zogenaamd stone paper. Het mooie aan dit papier, is dat er geen bomen voor worden gekapt, er vrijwel geen water nodig is voor de productie en er geen bleek nodig is om het papier wit te maken. Daarnaast wordt 5% van de opbrengsten gedoneerd aan herbebossingsprojecten in Zuid-Afrika.

 

Ogu™ wanddecoratie

Een Ogu™ aan de wand is erg leuk om te hebben, maar ook leuk om aan de klant te geven. Een Ogu™ wanddecoratie is gemaakt van 100% recyclebare reboard en er wordt geprint met duurzame inkt. Je kan zelf je eigen Ogu™ ontwikkelen en de montage is zeer eenvoudig. Erg leuk voor een beurs of event. Onze collega's kunnen je van meer informatie voorzien als het aankomt op duurzaamheid.

 

Relatiegeschenken trend 2: Technologie staat voorop

Als je kijkt naar technologische gadgets dan staat de VR-bril absoluut op nummer 1. Steeds meer filmpjes worden gemaakt in Virtual Reality of het zijn zogenaamde 360 graden video’s. Om deze video’s te bekijken heb je een VR bril nodig. Daar waar VR brillen vroeger nog redelijk duur waren, zijn ze tegenwoordig al beter geprijsd en de kwaliteit van de brillen en het beeld is hoger. Lees op deze pagina meer over Virtual reality en 360 graden video's.

 

Powerbanks worden ook steeds uitgebreider en meer trendy. Ze worden vaker geleverd in verschillende hippe kleuren en met meer opties. Powerbanks waar bijvoorbeeld meerdere telefoons aangehangen kunnen worden. Daarnaast zie je ook meer powerbanks in combinatie met zaklampen of andere leuke gadgets. 

 

 

Relatiegeschenken trend 3: Veiligheid wordt belangrijker

Tegenwoordig is “hacken” een steeds vaker gehoorde term en dat is natuurlijk iets wat we allemaal niet prettig vinden. Privacy en internetveiligheid wordt daarom belangrijker. Op dit gebied zijn er ook een aantal leuke artikelen die onze veiligheid en privacy wat meer garanderen. Zo is er bijvoorbeeld de Skimming Blokker. Dit is een kaartje die ervoor zorgt dat al je bankpassen in je portemonnee niet geskimmed kunnen worden.

Daarnaast zijn een kryptonizer en webcam blokker leuke gadgets om weg te geven en je privacy meer te garanderen.  Een kryptonizer is een manier om een optimaal wachtwoord te maken die niemand kan raden! Met een webcam blokker zorg je ervoor dat niemand meer ongevraagd met je mee kan kijken via de webcam op je laptop.

 

Relatiegeschenken trend 4: Persoonlijke benadering in 2017

Je klanten persoonlijker benaderen is een trend die zich in 2017 verder voortzet. De tijd van onpersoonlijke kaartjes of flyers is voorbij. Geef relatieschenken met een persoonlijke boodschap en maak van het geefmoment ook iets speciaals. Wij denken graag met de klant mee. Wij hebben voor verschillende momenten speciale geschenken en vervolgens denken wij ook mee over de complete marketing benadering. Wij zorgen ervoor dat je nog loyalere klanten krijgt en behoudt! Heb je een specifieke wens of evenement? Neem dan contact met ons op middels dit contactformulier of natuurlijk telefonisch en wij gaan samen met jou aan de slag. We maken van 2017 weer een geweldig jaar. 

 

 

Contactformulier