Promotie artikelen of promotional concepts

Ben je op zoek naar promotionele artikelen? In onze webshop vind je een breed assortiment promotionele artikelen en promotional concepts die voor tal van promotie activiteiten zijn in te zetten en die je kunt laten bedrukken met logo. Of je nu eenmalig promotional concepts zoekt of op zoek bent naar artikelen die je vaker in kunt zetten tijdens een actie of campagne, je hebt in onze webshop de keuze uit alle mogelijke promotie artikelen voor jouw promotional concepts. Voor elk idee en ieder doel vind je een artikel die je kan eenvoudig online kan bestellen en laten bedrukken. Op deze pagina willen je een klein beetje op weg helpen. Wil je zelf ons hele assortiment bekijken? Ga dan naar onze Relatiegeschenken Bestel Snel Shop.

 

Welk product is geschikt als promotie artikel?

Welke producten zijn geschikt om te gebruiken als promotionele artikelen? Dit is volledig afhankelijk van de organisatie, thema, budget en doel. Als je jouw promotional concepts volledig hebt uitgewerkt dan kun je snel en eenvoudig de bijbehorende producten online bestellen in onze webshop. Maar wij kunnen je daar ook bij helpen. Wij hebben namelijk veel ervaring in het bedenken van promotionele concepten en daar bij behorende artikelen. Neem hiervoor contact op met onze collega's middels dit contactformulier of telefonisch op nummer 053 433 31 60. 

 

Verschillende promotionele artikelen

Zoals aangegeven zijn er veel opties mogelijk en is het afhandelijk van een hoop zaken, maar toch willen we kort een paar voorbeelden geven:

Dit is maar een kleine selectie van het enorme assortiment dat wij hebben en alles is te bedrukken met logo of persoonlijke boodschap. 

 

Naast het bestellen van promotionele artikelen voor promotional concepts kun je ook bij Robitex terecht als:

  • Je op zoek bent naar een merchandise partner;
  • Je een promotiebedrijf zoekt die u helpt op alle terreinen van promotional concepts;
  • Je een partner zoekt die je begeleidt bij promotiecampagnes;
  • Je een product zoekt ter ondersteuning van een sales promotion;
  • Je jouw klanten wilt binden door middel van een spaaractie, spaarprogramma of loyaliteitsprogramma.

Contactformulier