Powerbanks bedrukken met logo als relatiegeschenk

Powerbanks laten bedrukken met logo of een persoonlijke boodschap is geweldig om weg te geven als relatiegeschenk bij beurzen of evenementen. Een powerbank is tegenwoordig een zeer geliefd artikel. Een powerbank bedrukken staat bij ons in de top 5 van meest bestelde producten. Zeker na de enorme Pokemon rage is de verkoop van powerbanks enorm gestegen. Klik hier om naar ons complete assortiment powerbanks te gaan.  Hieronder vind je drie van onze meest populaire powerbanks. Deze zijn in kleine aantallen te bestellen en daarnaast wel te bedrukken met logo. Als je op de afbeelding klikt kom je in het bestelscherm. 
 

Waarom bedrukte powerbanks bij Robitex bestellen?

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van relatiegeschenken en hebben zeer scherpe inkoopprijzen bij onze leveranciers. Daarom zijn wij een van de goedkoopste aanbieders van powerbanks. Omdat wij op jaarbasis veel powerbanks laten bedrukken, kunnen wij ook tegen zeer lage kosten de powerbanks bedrukken. Het assortiment powerbanks is tegenwoordig zo enorm uitgebreid. We zullen kort de mogelijkheden hieronder bespreken:

Heb je een specifieke wens dan is dat ook geen probleem. Neem hiervoor contact met ons op middels dit contactformulier of anders telefonisch tijdens kantooruren. 

 

De kracht van een bedrukte powerbank

Vaak wordt onderschat wat de kracht is van bedrukte relatiegegeschenken. Daarom is het aan te raden om eens ons blog te lezen "de kracht van een relatiegeschenk". Hierin wordt uitgelegd dat een bedrukte relatiegeschenk vaak meer oplevert dan reclame op televisie of radio. Begin dus met het weggeven van relatiegeschenken en laat powerbanks bedrukken. Wij weten zeker dat je veel tevreden klanten gaat maken. 

Contactformulier