Polsbandjes bedrukken met logo

Polsbandjes bedrukken met logo is ontzettend populair. Polsbandjes staan bij ons nog steeds in de top 10 van meest bestelde en bedrukte relatiegeschenken. De bedrukte polsbandjes worden vaak gebruikt als festivalbandjes. Daarnaast worden onze bedrukte polsbandjes gebruikt op all-in resorts of campingterreinen. Bij ons heb je de keuze uit een ruim assortiment festival armbandjes in verschillende kleuren, materialen en afmetingen, die u kunt laten bedrukken met uw logo, beeldmerk of tekst. In een opvallende kleur trekt het de aandacht en je kunt je boodschap uitdragen zoals u dat wilt. 

 

Past mijn logo op festival polsbandjes of kan ik beter iets anders gebruiken om te bedrukken?

Vaak is een logo te groot om op festival armbandjes te drukken en een festival armband is hier dan ook vaak niet het juiste promotionele artikel voor, prijstechnisch wordt hier dan ook niet vaak voor gekozen. Veel organisaties kiezen daarom voor het laten maken van festival armbandjes met een slogan, tekst of boodschap die duidelijk maakt voor welk festival het polsbandje geldig is. Maar ook de naam van je organisatie is uiteraard geschikt om festival armbandjes mee te bedrukken. Zo komt jouw organisatie, naast de naam van het festival, opvallend onder de aandacht en dat is wat je wilt.

 

Waarom polsbandjes bedrukken bij Robitex?

  • Wij hebben al 27 jaar ervaring in de branche. Hierdoor weten wij precies waar wij de beste inkoopprijzen krijgen voor onze relatiegeschenken. Dit resulteert daardoor in de beste prijzen voor de polsbandjes

  • Bij ons kun je kleine aantallen bestellen en mocht je het polsbandje niet willen laten bedrukken, dan heb je ze binnen een paar dagen al in huis. 

  • Wij beschikken over alle benodigde certificaten en dit betekent dat wij ook de allerbeste kwaliteit kunnen garanderen! 

 

Naast polsbandjes hebben wij nog veel meer leuke artikelen voor in de zomer en festivals. Denk bijvoorbeeld eens aan geweldige t-shirts of pakjes kauwgom  die je prima kan voorzien van eigen logo of boodschap. Onze marketing afdeling denkt graag mee met jouw campagne. Neem hiervoor contact op via dit contactfomulier, maar dat mag natuurlijk ook altijd telefonisch tijdens kantooruren op 053 43 33 160. 

Contactformulier