< Terug naar overzicht


 
Binnenkort een beurs, event of
moment op de kalender?


Onze Personal Spotters gaan weer op pad naar de belangrijkste internationale beurzen om de nieuwste gifts, gadgets of give-aways te spotten en te selecteren.
Van jullie event, merk of moment ook een herinnering maken? Geef onze spotters dan een zoekopdracht mee, ontvang kosteloos een digitale ideeënbox en laat je verrassen!
 

Waarvoor kun je onze spotters aan het werk zetten?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naar de beurs
Januari is de maand van de beurzen voor gifts, gadgets en give-aways. Inspiratie, innovatie en impact staan centraal. De Robitex Trend Spotters zijn hier natuurlijk bij. Uiteraard voor ons als organisatie en onze medewerkers. Maar ook voor onze klanten. We gaan persoonlijk graag voor je aan de slag om passende gifts, gadgets of give-aways voor jullie event , merk of moment te spotten en te selecteren. Zo maken we samen een herinnering van.
 

Zo werkt het


Deel je events 2019
Geïnteresseerd? Mail dan voor maandag 7 januari jouw belangrijkste evenement(en) of geefmomenten van 2019 naar info@robitex.nl en wij gaan voor je aan de slag. Uiterlijk 4 februari ontvang je van ons dan kosteloos en vrijblijvend jullie digitale ideeënbox.
Get inspired! En mail ons nu.
 

Mail ons

 

 

 

 
 
 

Contactformulier