mazars

Robitex BV gaat aan de slag voor Mazars

Mazars kiest voor Robitex als preferred supplier voor duurzame promotionele artikelen.

 

Robitex gaat de duurzame merkdragers en medewerkersgeschenken verzorgen voor Mazars in Nederland. Met het tekenen van de raamovereenkomst gaan de twee partijen een duurzame samenwerking aan en willen ze de promotionele artikelen binnen Mazars naar een next level brengen. Robitex gaat ondersteunen bij het samenstellen van een duurzame collectie, de logistiek en organisatorische afhandeling. De eerste stappen zijn ondertussen gezet:

 

  • De gesloten webshop is helemaal in de nieuwe huisstijl van Mazars ingericht.
  • Er is samen een nieuwe collectie duurzame merkdragers geselecteerd

 

“De creatieve uitwerking van het plan van aanpak geeft Mazars in Nederland veel vertrouwen dat Robitex in staat is om volledig te ontzorgen. En daarmee bij te dragen aan de duurzaamheidsambitie van Mazars. Robitex heeft ons creatief en organisatorisch verrast en heeft in de oriëntatiefase alle onderdelen, beoordelingsaspecten en vraagstukken volledig uitgewerkt, inhoud gegeven en met veel passie en gedrevenheid gepresenteerd.

 

Robitex heeft een heldere visie hoe zij duurzaamheid en/of circulariteit kunnen integreren en streven in alle gevallen naar een volledig duurzame uitwerking.“ Aldus Jolanda Voolstra (verantwoordelijk voor Brand, marketing & communications bij Mazars).

 

“Wij zijn erg trots dat ook Mazars in Nederland voor ons als preferred supplier kiest.”, aldus een gedreven Daniëlle Kaspers (eigenaresse van Robitex).

 

Over Mazars

mazars

Mazars is een internationale, geïntegreerde accountants-, tax en adviesorganisatie. Wij nemen verantwoordelijkheid voor het vormgeven van een duurzame sector en willen bijdragen aan het creëren van een economische basis voor een eerlijke en welvarende wereld. Mazars opereert als een wereldwijde partnership met een geïntegreerd team van professionals op het gebied van audit, accountancy, tax en consultancy. Mazars in Nederland is onderdeel van de Mazars Groep. Mazars Groep heeft meer dan 42.000 professionals die klanten over de hele wereld van dienst zijn: 26.000+ professionals in meer dan 90 landen binnen de geïntegreerde Mazars partnership, en 16.000+ professionals via de Mazars North America Alliance.

 

mazars

Ontzorgen

“De nadruk ligt ook in onze branche steeds meer op duurzaamheid en full service ontzorgen. We hebben een duurzame collectie relatiegeschenken geselecteerd waarmee we samen impact willen maken en bij willen dragen aan de duurzaamheidsambitie van Mazars”, licht Kaspers toe.

 

De nieuwe duurzame collectie promotionele geschenken en overige merkdragers kunnen eenvoudig en snel vanuit de unieke online gesloten webshop worden besteld. Deze hebben we helemaal in de nieuwe huisstijl en op maat gebouwd.

 

Robitex organiseert, faciliteert en regelt de gehele back office, soepel en snel vanuit ons centrale logistieke centrum in Enschede. Van advies tot opslag. Van voorraadbeheer tot verzending. Van facturatie tot realtime rapportages.

Contactformulier