Leuke relatiegeschenken bedrukt met logo

Het begrip leuk is erg breed. Daarmee natuurlijk de term leuke relatiegeschenken ook. Wij verstaan onder leuke relatiegeschenken, geschenken waar iemand blij van wordt en daar hebben wij er veel van in ons assortiment. Hieronder gaan wij deze beschrijven. Het geven van een relatiegeschenk zorgt natuurlijk altijd voor een glimlach op het gezicht van je klanten. De kracht van een relatiegeschenk wordt in de meeste gevallen altijd onderschat. Lees daarom ook eens een keer ons blog "de kracht van een relatiegeschenk". Hierin staat beschreven dat een relatiegeschenk vaak meer oplevert dan reclame op televisie of radio. 

 

Maak van het geefmoment ook een leuk moment!

Om een nog grotere glimlach op het gezicht van je klanten of personeel te krijgen is het misschien ook leuk om van het geefmoment iets leuks te maken. Wij kunnen daar ook mee helpen. Onze marketingafdeling denkt graag mee om iets leuks te maken van het geven van de relatiegeschenken. Hieronder geven we een overzicht van wat wij vinden dat leuke relatiegeschenken zijn. 

  • Snoepgoed. Wij hebben een zeer groot assortiment snoepgoed. Denk hierbij aan pepermunt, chocolade en zelfs hele grote potten vol met snoep. Deze zijn allemaal te bedrukken met logo. Mensen vinden het altijd leuk om snoep te krijgen. 

  • Gadgets. De nieuwste gadgets geven is ook altijd erg leuk. Denk hierbij aan technische handige gadgets.

  • Cadeaukaarten zijn ook altijd leuk om te geven. Dan kunnen je klanten of personeel zelf iets kopen. 

  • Originele relatiegeschenken die niemand verwacht zoals bijvoorbeeld een balpen in de vorm van een lipstick.

  • Attent geschenk zoals een bloemetje of een flesje wijn is natuurlijk ook altijd leuk. Neem hiervoor eens een kijkje op onze Altijd Attent Shop

 

De keuze is enorm en wij denken graag met je mee. Denk er bijvoorbeeld ook aan dat je relatiegeschenken kan bedrukken met een leuke, lieve of ludieke boodschap. Bij relatiegeschenken met een grote oppervlakte (zoals een t-shirt) is dat natuurlijk een erg leuk idee. 

 

Waarom leuke relatiegeschenken bestellen bij Robitex?

  • Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in de branche en weten dus precies welke relatiegeschenken leuk zijn voor welke gelegenheid. 

  • Wij beschikken over diverse certificaten waardoor je zeker weet dat je bij een betrouwbare partij je relatiegeschenken bestelt

  • Ons unieke bestelsysteem zorgt ervoor dat je binnen een paar klikken je relatiegeschenk hebt besteld. 
     

Heb je nog vragen of mogen wij je helpen met het bedenken van een leuke campagne, klik hier voor ons contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via nummer 053 433 31 60. 

Contactformulier

Bewijs dat u geen robot bent