InPerson uitzendbureau

InPerson uitzendbureau en Robitex werken al heel lang samen. Deze samenwerking bestaat al meer dan 10 jaar. InPerson is een van de grootste uitzendbureaus van Nederland. Opgericht in 1999 door Herman Kok en begin 2017 is bekend gemaakt dat zijn zoon Jim Kok het stokje gaat overnemen. 

Meer dan 60.000 mensen werken voor InPerson van 124 verschillende nationaliteiten en hier zijn zij met recht erg trots op. 

 

Samenwerking met Robitex

Zoals aangegeven bestaat de samenwerking met InPerson al meer dan 10 jaar. Samen met InPerson hebben we een mooie ontwikkeling doorgemaakt. Trends op het gebied van relatiegeschenken zijn in de loop van de jaren natuurlijk veranderd. Het aantal relatiegeschenken die wij voor InPerson hebben ontwikkeld zijn enorm divers. Voor ieder seizoen hebben wij wel leuke relatiegeschenken geleverd. IJskrabbers in winter, Paraplu's in de herst, waterflesjes in de zomer en mooie tassen voor de lente. 

 

Bedrijfskleding

Daarnaast leveren wij de bedrijfskleding ook voor InPerson. De kleding is van de beste kwaliteit en het personeel

 

Kantoorartikelen

Kantoorartikelen bestelt InPerson ook bij ons. Hierbij moet gedacht worden aan koffiebekers, notitieblokken, mappen en pennen. De samenwerking met InPerson is dus zeer uitgebreid en hier zijn we erg trots op. De waardering is ook wederzijds: 

Contactformulier