EKaasplankje

 

Robitex lanceert het EKaasplankje

Als dat geen voltreffer wordt! Wij zijn er van overtuigd dat dit één van de tofste sterspelers van dit EK gaat worden. Met het EKaasplankje laat jij je mensen zelf scoren met hun favoriete opstelling. 

 

Uniek design

Het EKaasplankje is een stoere compacte kaasplank met een uniek design! Als product is dit al een echte wannahave, maar we kunnen hem ook voor je op laten maken met diverse soorten kaas of andere lekkere borrel bites.

 

EKaasplankje

Wedstrijd borrelpakket #3

We zijn door..Op naar de volgende ronde. Wie onze tegenstander wordt is nog even spannend .... maar met ons EK borrelpakket ga jij zeker scoren.

Op naar een smaakvolle aftrap! Zondag 27 juni staat de achtste finale van het Nederlands elftal op het programma. Om het wedstrijdgevoel een beetje te stimuleren kan jij je medewerkers, klanten of relaties uitrusten met een (h)eerlijk EKaasplankje met diverse smaakmakers, namelijk:

 

 

 

 

  • 1x Jong Belegen kaas
  • 1x Groene Pesto kaas (30% kans dat we tegen Portugal moeten)
  • 1x Fuèt worst
  • 1x 45ml Mosterd Dille saus
  • 1x Oranje knabbels
  • 1x Zak rood-wit-blauw-oranje M&M's

 

Bestel je EKaasplankje wedstrijd borrelpakket uiterlijk woensdag 23 juni voor 16:30 uur en wij zorgen ervoor dat deze op tijd bij de thuissupporters bezorgd wordt. Hoe? Bel ons op 053 - 433 31 60 of mail naar info@robitex.nl.

 

Meer weten over het EKaasplankje of de verschillende wedstrijdpakketten? Zet onze 11 Robitex veldspelers vandaag nog aan het werk! 

EKaasplankje

Contactformulier