ekaasplankje

EKaasplankje

 

Robitex lanceert het EKaasplankje

Als dat geen voltreffer wordt! Wij zijn er van overtuigd dat dit één van de tofste sterspelers van dit EK gaat worden. Met het EKaasplankje laat jij je mensen zelf scoren met hun favoriete opstelling. 

 

Uniek design

Het EKaasplankje is een stoere compacte kaasplank met een uniek design! Als product is dit al een echte wannahave, maar we kunnen hem ook voor je op laten maken met diverse soorten kaas of andere lekkere borrel bites.

 

EKaasplankje

Wedstrijd borrelpakket #2

Op naar een smaakvolle aftrap! Donderdag 17 juni staat de tweede wedstrijd van het Nederlands elftal op het programma tegen Oostenrijk. Om het wedstrijdgevoel een beetje te stimuleren kan jij je medewerkers, klanten of relaties uitrusten met een (h)eerlijk EKaasplankje met diverse smaakmakers, namelijk:

 

 

 

 

  • 1x Jong Belegen kaas
  • 1x Oude kaas
  • 2x Fuèt worst
  • 1x 45ml Mosterd Dille saus
  • 1x Oranje knabbels

 

Bestel je EKaasplankje wedstrijd borrelpakket uiterlijk dinsdag 15 juni voor 16:30 uur en wij zorgen ervoor dat deze op tijd bij de thuissupporters bezorgd wordt. Hoe? Bel ons op 053 - 433 31 60 of mail naar info@robitex.nl.

 

Meer weten over het EKaasplankje of de verschillende wedstrijdpakketten? Zet onze 11 Robitex veldspelers vandaag nog aan het werk! 

EKaasplankje

Contactformulier