Top 5 EK voetbal geschenken

 

Oranje relatiegeschenken voor het EK voetbal

Het EK voetbal komt er weer aan en dit jaar worden alle drie de poulewedstrijden in Nederland gespeeld. De afgelopen 2 eindtoernooien waren wij er niet bij en daarom is het geweldig dat we ons weer hebben gekwalificeerd. 

 

Als bedrijf is het geweldig om in te springen op de oranje gekte die weer gaat ontstaan en daarom hebben wij een blog geschreven over de verschillende relatiegeschenken die je kunt weggeven tijdens het EK voetbal. Het is een mooie manier om meer exposure aan je bedrijf te geven, op het moment dat je een gadget verzint was iedereen draagt of gebruikt. 

 

Hieronder vind je een mooie top 5 EK relatiegeschenken

 
robitex-ek-top5-gezicht-stickers

Nummer 5 Gezicht stickers

 

Gezichtstickers zijn altijd leuk om weg te geven en worden zeker gebruikt tijdens het EK voetbal. Deze stickers blijven lang op je gezicht zitten en je hoeft het er ook niet af te wassen zoals schmink. Daarnaast is er de mogelijkheid om de stickers met een klein logo te laten bedrukken. Een erg leuke manier om zichtbaar te zijn als organisatie en daarnaast niet duur. 

robitex-ek-top5-zonnebril

Nummer 4 Oranje zonnebril

 

De EK voetbal wordt altijd in de zomer gespeeld en dan is het meestal toch erg mooi weer. Dan is het een heel erg goed idee om een mooie zonnebril weg te geven in de kleur oranje natuurlijk! Mensen kunnen dan rustig op de grote schermen in de verschillende steden de wedstrijden volgen en geen last hebben van de zon! 

robitex-ek-top5-oranje-veters

Nummer 3 Oranje veters

 

Leuk om in de zomer je veters van je sneakers te vervangen door oranje veters! Een klein maar ontzettend leuk detail. Heel erg leuk om met een mailing naar je klanten te sturen. Veters zijn klein en licht en daarom niet duur om met de post te versturen. Doe er een begeleidende brief bij en mensen vinden het geweldig om te ontvangen. 

robitex-ek-top5-spelschema

Nummer 2 Speelschema

 

Wat mensen helemaal geweldig vinden om te ontvangen is het speelschema die ze in de kantine, thuis of op kantoor kunnen ophangen. Op deze manier zien mensen precies op welke dagen het Nederlands elftal speelt en kunnen scores worden ingevuld. Al maanden voordat het EK begint hangt dus jouw schema met eigen logo op het kantoor van je klanten of relaties. 

robitex-ek-top5-kleding

Nummer 1 Kleding

 

Het meest populaire blijft oranje kleding. Hierbij moet je denken aan polo’s,  T-shirts maar natuurlijk ook hoeden en caps.  Iedereen gaat in het oranje tijdens deze dagen en dan is een mooi kledingstuk altijd welkom! Daarnaast zie je vaak dat deze kleding ook weer gebruikt gaat worden tijdens bijvoorbeeld Koningsdag of andere Nederlandse feest- of sportevenementen. Ons assortiment kleding is ontzettend groot en daarom altijd wel iets wat bij de organisatie past. 

 

Wij helpen je graag met het bedenken van leuke acties tijdens en voorafgaand aan het EK of WK voetbal. Naast deze top 5 hebben wij natuurlijk nog veel meer leuke producten. Neem contact met ons op en wij bespreken de mogelijkheden

 

Contactformulier