Eigen keuze voor kerstpakketten, hoe leuk is dat! 

Een eigen keuze voor kerstpakketten is natuurlijk heel erg leuk om aan te bieden aan je personeel. Als je namelijk je personeel een eigen keuze voor het kerstpakket geeft, weet je zeker dat ze altijd tevreden zullen zijn. Wij van Robitex kunnen je hier mee helpen, omdat alles bij ons mogelijk is! Wij zijn dé kerstpakketten specialist van Oost Nederland. Wij schrijven regelmatig leuke blogs over verschillende artikelen en ook over kerst. Lees bijvoorbeeld eens ons blog "wat geef ik mijn personeel voor kerst"  Maak van het geef moment ook iets speciaals met bijvoorbeeld een etentje of een gezellige borrel. Maak gebruik van het moment en spreek je personeel ook toe.  Uit onderzoek is gebleken dat medewekers het meest waarderen als ze zelf hun kerstpakket mogen uitzoeken. 

 

Een ruime keuze kerstpakketten

Met ons kerst keuze concept kunnen medewerkers zelf hun eigen kerstpakket kiezen. Je hoeft dan niet zelf een kerstpakket te kiezen want het blijft elk jaar een uitdaging om iedereen tevreden te stellen. Door uw medewerkers zelf een kerstpakket te laten kiezen laat je hen zelf de keuze. Ze kunnen kiezen uit kerstpakketten maar ook uit meer dan 500 kerstgeschenken in een online shop. Ze hebben de keuze uit bijvoorbeeld een mooi Rituals pakket of een lekker drankpakket. Wij helpen je met het hele concept rond het zelf bestellen van en geven van kerstpakketten! 

 

Waarom de eigen keuze via Robitex?

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van het organiseren van evenementen rondom kerst. Een aantal keer hebben wij een kerstmarkt georganiseerd voor grote bedrijven als de Rabobank en FC Twente. Wij hebben daarnaast goede afspraken gemaakt met onze leveranciers, waardoor we een gevarieerd aanbod hebben voor een zeer scherpe prijs! Kom dus met ons in contact middels dit contactformulier en wij vertellen je wat de mogelijkheden zijn. Telefonisch kan natuurlijk ook op nummer 053 433 31 60.  

Contactformulier