< Terug naar overzicht

 


 
Druk je stempel


Met de nieuwste generatie veilige powerbanks van superieure kwaliteit.
 

Powervolle powerbanks
Deze krachtpatsers zijn bijna niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Ze vormen de brandstof voor onze smartphone, tablet of laptop. Handig voor onderweg, ideaal voor op het werk, compact voor op reis, verrassend om te krijgen en sterk om te geven. Verkrijgbaar in diverse vormen en kleuren. Onbedrukt, bedrukt met een logo of met een visual of boodschap. Dat is niet nieuw. Wel zien we een aantal andere ontwikkelingen.
 

Multifunctioneel karakter
De nieuwe generatie powerbanks wordt steeds multifunctioneler. Dat is handig en biedt verrassende mogelijkheden. Denk hierbij aan de 3 in 1 varianten met een powerbank, stylus pen en een USB flash drive of aan de extra krachtige family sets. Maar denk ook eens aan powerbanks gecombineerd met een kaarthouder, mini-koffer, speaker, balpen, zaklamp of radio. Dat geeft toch energie? Ben je helemaal into watersporten of extreme sports? Dan is de compacte, waterafstotende powerbank zeker een geschikte optie.
 


Veiligheid
We kennen ze allemaal wel de voorbeelden en gevolgen van overbelasting, over-ontlading, kortsluiting en overstroom. Risico’s die vaker voorkomen bij de goedkope powerbanks, maar niet altijd. Wel nemen deze risico’s aanzienlijk af bij uitgebreide kwaliteitscontroles. Veilige, betrouwbare en kwalitatieve powerbanks of de goedkoopste powerbanks. Het lijken steeds meer twee kampen te worden en daarmee wordt een duidelijke keuze steeds relevanter. Een keurmerk kan hierbij het verschil maken.
 

Keurmerken
Naast de wettelijke keurmerken zoals de standaard CE-markering zijn er ook vrijwillige keurmerken. De CE-markering is een internationaal symbool en minimaliseert de risico’s van producten. Een prima basis. Maar sommige producenten gaan nog een stap verder om de kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid te waarborgen. Vanuit hun bedrijfs-DNA, ketenverantwoordelijkheid en onderscheidend vermogen of toegevoegde waarde. TÜV Geprüfte Sicherheits-keurmerk (GS-keurmerk) is zo’n vrijwillig en waardevol keurmerk.
 

TÜV GS-keurmerk
Powerbanks met dit keurmerk zijn door een officieel gecertificeerd testlab op verschillende veiligheids- en kwaliteitscriteria goedgekeurd. Hiernaast zijn de fabrieken waar de powerbanks geproduceerd worden uitvoerig gecontroleerd op veiligheid, personeels- en productiebeleid. Voldoen beide aan de strenge criteria? Dan pas wordt het TÜV GS-keurmerk toegekend. Maar daar stopt het niet. Nadat het keurmerk afgegeven is worden er continu periodieke controles uitgevoerd. Dit alles door een onafhankelijke partij. Wel zo’n veilig gevoel toch?
 

In de collectie
Ook Robitex gelooft in veilige, kwaliteitspowerbanks. Jij ook? Ontdek dan hieronder onze collectie powerbanks met TÜV GS-certificaat. Multifunctioneel, waterafstotend, duurzaam of veilig. Aan jullie de keuze.
 

Naar onze powerbanks

 

Contactformulier

Bewijs dat u geen robot bent