Adecco Nederland kiest voor Robitex!

Adecco Nederland heeft voor Robitex gekozen als preferred supplier voor al haar promotionele producten, relatiegeschenken en attente geschenken.

 

Adecco Nederland

 

Met tientallen vestigingen in Nederland is Adecco één van de grootste uitzendbureaus van ons land. Adecco is voortdurend in beweging. Werk is het middel, vooruitgang is ons doel. Dat geldt voor haar klanten en kandidaten, maar zeker ook voor Adecco zelf, voor alle labels en voor haar collega’s. Door mensen aan de juiste banen te helpen en banen aan de juiste mensen, dragen ze bij aan de persoonlijke groei van talentvolle mensen én aan de ontwikkeling van bedrijven en instanties. Dat doen ze met passie, energie en met oprechte interesse in de mensen met wie ze werken. Voor de promotionele artikelen, relatiegeschenken en kleine zakelijk geschenken was Adecco op zoek naar een partner die bij ze past qua werkwijze en cultuur en zijn uitgekomen bij Robitex.

 

Op maat gemaakte gesloten webshops                                                              

 

Adecco gaat gebruik maken van twee unieke op maat gemaakt gesloten klantshops. De In One Shop waaruit alle vestigingen haar promotionele producten kunnen afroepen en binnen 24 uur geleverd zullen worden.  Ook maken ze gebruik van de Altijd Attent Shop voor de attente geschenken, zoals bloemen, taarten en cadeaubonnen.

 

De perfecte oplossing om volledig ondersteunend te zijn voor Adecco, maar ook voor alle andere klanten van Robitex met een centrale inkoop en decentrale afnemers.

 

“Weer een mooie klant die voor de service en kwaliteit van Robitex heeft gekozen. Adecco wilde totaal ontzorgd worden in al haar geschenken en daar hebben wij voor gezorgd ”, aldus een trotse eigenaresse Danielle Kaspers. 

 

Contactformulier