klantcase xxlnc

 

Klant

Exxellence

 

klantcase xxllnc

Situatie

Exxellence verandert. Niet qua dienstverlening en service, maar wel qua merkuitstraling & merknaam. Daar kunnen we kort over zijn. Of anders gezegd; we maken het korter. Exxellence wordt xxllnc. Zonder klinkers, klinkt goed toch?

 

 

 

Vraag aan Robitex

Deze merkverandering willen we graag op een originele manier bij onze mensen introduceren. Tegelijkertijd willen we ook het nieuwe xxllnc gevoel bij onze medewerkers faciliteren en stimuleren. Maar hoe…. Kunnen jullie ons hierbij helpen?

 

klantcase xxllnc

Ons idee/concept

Samen zijn we aan het brainstormen gegaan en zijn we tot de custom made xxllnc blackbox gekomen. Een medewerkerspakket met diverse duurzame en hippe merkdragers met logobedrukking en helemaal in de nieuwe merkstijl van xxllnc. Welkom bij team XX. Zo maakt dit softwarebedrijf positieve indruk met de merkverandering en komt de nieuwe huisstijl helemaal tot leven bij de mensen thuis. Thuis? Yes. De pakketten zijn namelijk naar alle huisadressen van de medewerkers gestuurd.

 

De wannahaves in deze box

  • Een groeipotlood
  • Een bio webcamcover
  • Een hippe sweater
  • Een duurzame glazen fles
  • Een toffe mok

 

klantcase xxllncklantcase xxllncklantcase xxllnc

 

 

 

 

 

 

 

 

De ambitie van xxllnc

“Een wendbare digitale overheid. Daar maakt xxllnc werkt van. xxllnc is met slimme apps in de xxllnc cloud op koers om nr. 1 GovTech te worden binnen de (semi-) overheidsmarkt.”

 

Focus en doen waar je goed in bent, zijn de belangrijkste voorwaarden voor succes. xxllnc begrijpt als geen ander dat techniek sneller gaat dan de overheid kan begrijpen en implementeren. Daarom helpt xxllnc overheidsinstanties met het behalen van hun doelen. Of het nu gaat om het uitvoeren van landelijk beleid of het lokaal verstrekken van voorzieningen voor inwoners.

 

Technologie is het uitgangspunt voor het vindenn van de oplossing. xxllnc bouwt niet vanuit de mening van de markt, maar vanuit de overtuiging dat het makkelijker, beter en sneller kan. Met de inzet van slimme software en met mensen die innovatie technologie omarmen. Zo gaat xxllnc voor een wendbare digitale overheid. En daar mag Robitex vanuit onze kennis en expertise een bijdrage aan leveren.

 

Meer weten over xxllnc? Check www.xxllnc.nl

 

Inspiratie

Ook een merkverandering of een huisstijlwijziging op de agenda staan? Op originele wijze je mensen verrassen met een gaaf branded medewerkerspakket? Wij bruisen van de ideeën. Zet onze creatieve studio vandaag nog aan het werk.

CTA knop

Contactformulier