klantcase - van marle drukwerk

 

Klant

Van Marle Drukwerk Offset Digitaal

 

Vraag

Onlangs werden de versoepelingen van de lockdown aangekondigd. Verschillende beroepsgroepen, bedrijven en winkels mochten weer aan de slag. Hét moment om ook weer te investeren in drukwerk. Én ook voor ons het moment om weer te investeren in onze klantrelaties. Wij staan te springen om ons weer druk te maken over jullie drukwerk. Maar hoe druk je deze boodschap krachtig uit bij je relaties? Typisch vraagstuk voor het team van Robitex.

 

Ons idee/concept

Fit in 2021 pakket.

Robitex - van marleRobitex - van marleRobitex - van marleRobitex - van marleRobitex - van marle

 

De inhoud

Van Marle bedacht het Fit in 2021 themapakket en heeft het samen met het team van Robitex een inDRUKwekkende beleving van gemaakt. Dat is teamwork waar je om staat te springen.

 

Het brievenbuspakket bevat naast een multifunctioneel springtouw met LCD display ook een ’30 dagen challenge’, box inlay en een wobbeler. Dat laatste is dus het drukwerk element dat uit het doosje springt wanneer je het open maakt. Net dat kleine beetje extra beleving of verrassingseffect toevoegen daar word je toch blij van?

 

Nog even terug naar het springtouw. Want dit is zoveel meer dan een gewoon springtouw. Het een slimme gadget en een impactvolle merkdrager. En dat maakt indruk. Het touw telt je sprongen, meet de verbrande calorieën en de afgelegde afstand (zowel mijlen als kilometers). De draaikrans van de rotator draait in beide richtingen. Vooruit, achteruit of kriskras alle kanten op. Dat is aan de ontvanger.

 

Over Van Marle

Van Marle Drukwerk heeft een nuchtere instelling door hun Twentse roots, wat terug te vinden is hun werkwijze. Zo staat hun team klaar om je te helpen bij de zoektocht naar speciale papiersoorten, vernieuwde effecten, luxueuze afwerkingen en unieke inbindoplossingen die bij jouw drukwerk of doel passen.

 

Van Marle wordt graag uitgedaagd, denkt in oplossingen en staat open als sparringspartner. Zo werken wij ook regelmatig samen met Van Marle voor een extra persoonlijke touch qua merkbeleving.

 

Meer weten over Van Marle? Check www.vanmarle.nl 

 

Inspiratie

Jullie medewerkers of relaties ook verrassen met een passend Fit-pakket? Zet onze creatieve studio vandaag nog aan het werk.

CTA knop

Contactformulier