Klantcase - UT

 

Universiteit Twente 

Klantcase - UT

Een klant om trots op te zijn is natuurlijk de Universiteit Twente. Na het winnen van de aanbesteding mogen wij alle bedrukte relatiegeschenken leveren voor de universiteit. Dit betekent niet alleen geschenken zoals pennen, mokken etc, maar ook leuke ideeën bedenken voor de opendagen, studentenverenigingen en natuurlijk de Universiteits winkel.  

 

 

 

Het verhaal van de Universiteit Twente 

Klantcase - UT

Maatschappelijke uitdagingen zijn vandaag de dag groter dan ooit: de noodzaak voor wereldwijde weerbaarheid en veerkracht, digitalisering van de samenleving, verbeteren en personaliseren van de gezondheidszorg, vormgeven aan onze snel veranderende wereld door innovatieve materialen en slimme productiesystemen. Technologie is de sleutel bij het vinden van oplossingen voor deze complexe, wereldwijde uitdagingen. In onze passie om te begrijpen wat er op onze planeet gebeurt en om bij te dragen aan een beter leven, omarmen we de verbondenheid tussen mens en technologie. Wetende dat de één tegenwoordig niet zonder de ander kan bestaan.

 

 

Nog meer mooie klantcases bekijken? Ga naar onze klantcase pagina. Wil je direct met ons in contact komen? Vul hieronder het contactformulier in of bel ons op 053 - 433 31 60. Je bent ook altijd welkom in onze showroom in Enschede of ons kantoor in Amsterdam.   

 

Contactformulier