Relatiegeschenken voor Profile

Profile is natuurlijk een merk wat veel Nederlanders wel kennen. In eerste instantie van Profile Tyrecentre, maar inmiddels is de organisatie meer dan dat. Je kan bij Profile tegenwoordig ook terecht voor velgen en ook het onderhoud van de auto. Met meer dan 2000 medewerkers en vestigingen door heel het land is Profile uitgegroeid tot een van de grootste spelers in het onderhoud van auto's, APK's en uiteraard banden en velgen. Daarnaast hebben ze ook een geweldige service als je pech onderweg ervaart. 

 

Custom made relatiegeschenken

Voor Profile hebben wij in de loop der jaren veel mooie relatiegeschenken mogen maken. De bedrukte relatiegeschenken liggen bij ons op voorraad en in een speciaal voor Profile gebouwde webshop kunnen de verschillende vestigingen apart van elkaar de relatiegeschenken bestellen. Bij relatiegeschenken voor Profile moet je natuurlijk denken aan auto gerelateerde gadgets zoals ijskrabbers, maar ook geschenken voor in de shops, zoals caps, koffiebekers en pennen. Daarnaast bedenken wij voor Profile ieder jaar een leuke Paasactie

 

Custom made shop

Speciaal voor Profile hebben wij een custom made shop ingericht. Deze heet de In One Shop. Het grote voordeel is dat je wel het inkoopvoordeel ervaart van grote aantallen, maar dat verschillende vestigingen apart van elkaar kunnen bestellen. Daarnaast kan er real time worden meegekeken d.m.v. overzichtelijke dashboards in de backoffice. Een geweldig systeem dus voor organisaties met meerdere vestigingen. 

 

 

klantcase profile klantcase profile klantcase profile klantcase profile

 

Nog meer mooie klantcases bekijken? Ga naar onze klantcase pagina. Wil je direct met ons in contact komen? Vul hieronder het contactformulier in of bel ons op 053 - 433 31 60. Je bent ook altijd welkom in onze showroom in Enschede of ons kantoor in Amsterdam.   

 

Contactformulier

Bewijs dat u geen robot bent