mammoet-klantcase1

Relatiegeschenken voor Mammoet

Veel mensen in ondernemend Nederland en ook daarbuiten kennen Mammoet natuurlijk. Ze zijn specialist in zwaar hijswerk en multimodaal transport. Hun specialiteit is het transporteren, verschepen, plaatsen (horizontaal en verticaal) en het verwijderen van grote en/of zware objecten van en naar elke locatie, te land en te water. Dit doen ze voor heel veel grote projecten over de hele wereld. 

 

Custom made relatiegeschenken

In de afgelopen jaren heeft Mammoet veel verschillende bedrukte custom made relatiegeschenken bij ons besteld. Het leukste project blijft wel de USB stick in de vorm van een van hun voertuigen uit het wagenpark. Een erg leuke order wat natuurlijk ook heel leuk weggeeft aan klanten. Naast deze leuke artikelen hebben ze nog veel meer artikelen laten maken en bedrukken. 

klantcase mammoet klantcase mammoet klantcase mammoet klantcase mammoet

 

Nog meer mooie klantcases bekijken? Ga naar onze klantcase pagina. Wil je direct met ons in contact komen? Vul hieronder het contactformulier in of bel ons op 053 - 433 31 60. Je bent ook altijd welkom in onze showroom in Enschede of ons kantoor in Amsterdam.   

 

Contactformulier