klantcase - kaja - House of Students

 

Klant

Kaja | House of Students

 

Vraag

Wij lanceren dit jaar Kaja House of Students; een uniek campusprogramma voor ambitieuze stagiaires en afstudeerders met een passie voor interieur. Tijdens de kick off willen wij de StudentTalenten verrassen met een welkomstpakket. Maar wat past echt bij deze doelgroep?

 

Ons idee/concept

Het Campuspakket.

 

Over Kaja

Kaja Interieurs is al sinds 1963 een begrip in de markt. Van eigenzinnige interieurbouwer van de meest sfeervolle kroegen naar dé full service interieurpartner voor de brede hospitalitybranche. Met een uniek interieur echt een ‘thuisgevoel’ creëren; daar gaat dit bedrijf voor. Volledig zelfstandig, maar wel onderdeel van Internationale Horecagroothandel HANOS. Hun klantfocus? Horeca, zorg, onderwijs en leisure. Grote bekende namen, maar ook nieuwe talenten of concepten in de hospitalitybranche staan op hun internationale klantenlijst. Deze verscheidenheid qua doelgroep is Kaja trots op. En dit wil Kaja tevens doortrekken naar een gezonde balans tussen ervaren medewerkers en jonge talenten. Daarom lanceert Kaja het House of Students. Hét campusprogramma waar StudentTalenten de kans krijgen om echt te werken aan hun toekomst.

 

De inhoud

Het team jonge talenten van Robitex heeft hiervoor een heus ‘Campuspakket’ met verschillende handige, toffe of duurzame merkdragers samengesteld. Alles om de eerste lichting StudentTalenten goed van start te laten gaan tijdens hun stage of afstuderen.

 

Het Campuspakket bestaat o.a. uit een laptop tas van RPET, bluetooth oordopjes, eco USB-stick, bamboo docking station, goed gevulde snoeppot, notitieboekje en een custom made stickervel (met iconische quotes, logo’s en afbeeldingen). Alles voor op het (thuis)kantoor of voor een beetje FridayFun. Alles in volledig in stijl bedrukt met het House of Students logo.

 

Als dat geen vliegende start is voor de talenten van de toekomst. En natuurlijk een warm welkom op de Kaja | House of Students campus.

 

Robitex - Kaja - bt oortjesRobitex - Kaja - stickervelRobitex - Kaja - draadloze oplader - bamboeRobitex - Kaja - bamboe usb

 

Quote this

“Vanuit een nieuw concept een passende welkomstbox samenstellen voor groep jonge talenten die we nog niet goed kennen. Dat is niet eenvoudig. En al helemaal niet in de korte tijd die wij hadden. Maar Robitex heeft ons verrast met een origineel Campuspakket. Qua inhoud, kwaliteit en snelheid van schakelen. Denken wat wél kan. Dat past helemaal bij Kaja.”

 

Meer weten over Kaja | House of Students? Check www.kaja.nl/houseofstudents 

 

Inspiratie

Jullie nieuwe talenten of medewerkers ook verrassen met passende welkomstbox? Zet onze creatieve studio vandaag nog aan het werk.

CTA knop

Contactformulier

Bewijs dat u geen robot bent