klantcase

 

Klant

Exite ICT

 

Ons idee/concept

Een luxe paraplu met logobedrukking een aansprekende geschenkverpakking. Met dit originele geschenk beschermen we de klanten van Exite ICT, benadrukken we rol van Exite ICT als paraplupartner en leggen we een link met een knipoog richting ‘Umbrella’ (het cloud-gebaseerd beveiligingsplatform van preferred partner Cisco). Kortom; een merkdrager met een verhaal.

klantcase exite ictklantcase exite ictklantcase exite ict

 

Over Exite ICT

Exite ICT = slimme inzet van ICT met impact op morgen. Als sinds 1998 maakt het Enschedese bedrijf impact met slimme inzet van ICT-oplossingen en -diensten voor het grotere MKB. Van ICT-infrastructuur tot werkplekoplossingen en van datamanagement tot advies.

 

klantcase exite ict

“We zijn niet zomaar Exite. We zijn #exciiiting.” ICT met een gouden randje. Daar streeft deze vooruitstrevende ICT-fullservice dienstverlener naar. Service met een glimlach en altijd up-to-date kennis. Dat kenmerkt de mensen bij Exite ICT. Hoe het bedrijf dat doet? Het maakt ICT tot een unieke beleving door altijd de wow-factor en transformerende karakter van ICT te belichten. Dat vraagt om een investering in de juiste medewerkers, maar ook in passende klantrelaties en pakkende relatiegeschenken.

 

 

 

Let's get exciiited

“Paraplu’s als multifunctioneel relatiegeschenk en als verlengstuk van onze dienstverlening. We zetten de paraplu’s in om onze bezoekers te faciliteren wanneer ze bij ons op kantoor zijn. Een stukje extra service wanneer we bezoek ontvangen op regenachtige dagen of wanneer het plotseling begint te regenen. Op deze dagen kunnen onze receptionistes de bezoekers een paraplu aanbieden. Zo laten we bezoekers ervaren dat we letterlijk een ‘paraplupartner’ willen zijn voor onze klanten en dat we qua bescherming erg ver gaan. Met onze security-oplossingen, maar ook tegen de regen;-).

 

Daarnaast hebben we samen met het creatieve team van Robitex geschenkverpakkingen met een boodschap ontwikkeld. Helemaal in onze eigen huisstijl. Gepersonaliseerd en voorzien van een eigen tekst die betrekking heeft op bescherming. Zo leggen we wederom de link naar onze security-oplossingen. Zo kunnen we de paraplu’s ook inzetten als relatiegeschenk, voor leadgeneratie of tijdens een andere salesactie richting potentiële klanten.

 

Tot slot vinden we het haakje richting het beveiligingsplatform van onze partner Cisco ook een interessante. Want umbrella is niet alleen de Engelse vertaling van paraplu, maar ook een cloud-gebaseerd beveiligingsplatform van Cisco. Daarom is dit voor ons een paraplu met de X-factor en zoveel meer dan een give-away met logobedrukking. En daar zijn we als team Exite ICT dan wel weer erg exciiited over.”

 

Quote this

“Net als Robitex gaan wij voor duurzame partnerships en een maximale servicegraad. Paraplupartnerships met impact. En dat werpt zo z’n vruchten af. Robitex maakt zelfs van een paraplu een beleving. Daar worden wij exciiited van.”

 

Meer weten over Exite ICT? Check www.exite.com

 

Inspiratie

Potentiele klanten ook benaderen met pakkende en passende merkdragers? Of samen een originele leadgeneratie-actie opzetten met de juiste merkbeleving? Zet dan onze creatieve studio aan het werk.

CTA knop

 

Contactformulier