Klantcase - Enexis

 

Trotse klant Enexis Groep 

Enexis Netbeheer is een Nederlandse netbeheerder die is voortgekomen uit Essent. Enexis Netbeheer verzorgt de distributie van energie in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland. Enexis Netbeheer valt onder Enexis Holding N.V. en zij had in 2018 zo'n 4200 werknemers en 5,1 miljoen klantenaansluitingen. Het beheert ongeveer 140.000 kilometer elektriciteitskabel en 46.000 km gasleiding. Een prachtig mooie grote organisatie die door heel Nederland bekend is en die de relatiegeschenken bij ons bestelt. 

 

Bedrukte relatiegeschenken & kerstpakketten

Klantcase - Enexis

Enexis Groep is meer dan 10 jaar al vaste klant van Robitex. Wij verzorgen niet alleen de bedrukte relatiegeschenken voor Enexis, maar ook de kerstpakketten voor het personeel. Het is geweldig om te zien dat na al die jaren de samenwerking nog steeds zo intens is. De wisselwerking is erg leuk waarbij de ene keer Enexis met leuke ideëen komt voor geschenken en een andere keer wij pro actieve aan hun voorstellen die in de smaak vallen. Op deze pagina vind je een aantal van deze mooie voorstellen die in de loop van de jaren zijn bedacht en gemaakt door ons. 

 

 

Nog meer mooie klantcases bekijken? Ga naar onze klantcase pagina. Wil je direct met ons in contact komen? Vul hieronder het contactformulier in of bel ons op 053 - 433 31 60. Je bent ook altijd welkom in onze showroom in Enschede of ons kantoor in Amsterdam.   

 

 

Contactformulier