djopzz

 

Klant:

Djopzz, een dynamisch bedrijf dat bekend staat om zijn innovatieve benadering en betrokkenheid bij duurzaamheid, zocht naar een uniek zomergeschenk voor hun toegewijde personeel. In hun streven naar milieubewustzijn wilden ze niet alleen een praktisch geschenk aanbieden, maar ook een statement maken over het belang van hergebruik en recycling.

 

De Uitdaging:

Djopzz benaderde Robitex met het verzoek om op zoek te gaan naar een zomergeschenk dat niet alleen stijlvol en functioneel was, maar ook paste bij hun milieubewuste bedrijfswaarden.

 

 

klantcase djopzz

De Oplossing:

Robitex, presenteerde een innovatieve en milieuvriendelijke oplossing: de hippe koelrugtas gemaakt van RPET materiaal. Deze tas is ideaal voor dagelijks gebruik en heeft een opvallend detail - het onderste vak fungeert als een volledig koelcompartiment dat afsluitbaar is met een ritssluiting.

 

Wat deze tas echt speciaal maakt, is het feit dat er 10 gerecyclede PET-flessen zijn gebruikt bij de productie ervan. Dit weerspiegelt niet alleen het streven naar duurzaamheid, maar toont ook de inzet van Djopzz voor een circulaire economie.

 

De tas is doordacht ontworpen met extra functionaliteiten, zoals een zijvak met elastiek voor het opbergen van een drinkfles, een achterzak voor extra opslag en een handige band aan de achterkant voor eenvoudige bevestiging aan een trolleystang.

 

 

Het resultaat:

Het zomergeschenk van Robitex heeft de verwachtingen van Djopzz overtroffen. De medewerkers waren verrast en blij met de trendy koelrugtas die ook nog eens bijdraagt aan een groenere planeet.

 

Djopzz slaagde erin om met dit geschenk niet alleen waardering uit te drukken voor hun medewerkers, maar ook hun inzet voor duurzaamheid te benadrukken. Het Djopzz-logo is bedrukt op deze gave tas. Al met al de perfecte merkdrager voor een zomerse dag.

 

De samenwerking tussen Djopzz en Robitex toonde aan dat het mogelijk is om stijlvolle, functionele producten te creëren zonder concessies te doen aan duurzaamheid, wat aansluit bij de kernwaarden van beide bedrijven.

 


 

Ook als organisatie op zoek naar een duurzame merkdrager?
Kom eens langs in onze inspiratievolle showroom. Je bent van harte welkom!

 

 

Plan een showroomafspraak

 

Contactformulier

Bewijs dat u geen robot bent