klantcase de jong en laan

 

Klant

De Jong & Laan

 

Vraag

De Jong & Laan investeert in haar medewerkers en het waarmaken van hun ambities. Daarbij staat persoonlijke aandacht hoog op de agenda. Dat begint al bij het eerste (online) contactmoment, maar ook op de eerste officiële werkdag. Op deze dag verwelkomen ze nieuwe collega’s met een mooie gepersonaliseerde goodiebox.

 

Ons idee/concept

Een warm ontvangst met een welkomstbox met functionele en (h)eerlijke goodies.

 

klantcase jong en laanklantcase jong en laanklantcase jong en laanklantcase jong en laan

 

Over de Jong & Laan

De Jong & Laan is een accountants- en adviesorganisatie in het noorden, midden en oosten van Nederland. Onder het motto ‘Ontwikkeling brengt vooruitgang’ is deze organisatie al jaren actief in het speelveld van accountancy. Anno 2021 is de Jong & Laan zoveel meer dan een accountantskantoor. Ondernemers ondersteunen ze met onder andere belastingadvies, personeelsadvies, familieadvies en corporate finance. De Jong & Laan is een veelzijdige partner die organisaties vooruithelpt. Steeds een stap verder, steeds een stap beter. De wereld is in beweging en zij bewegen samen met de ondernemer daarin mee.

 

De medewerkers vormen het hart van het bedrijf. Elk karakter telt. Daarbij moet iedereen zichzelf kunnen zijn en stimuleert en inspireert de Jong & Laan haar medewerkers om zichzelf continu te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen. Een warm welkom en een pakkend ‘onboarding traject’ vormen hierbij belangrijke onderdelen.

 

 

klantcase de jong en laan

Een stukje achtergrond

“In het verleden gaven we onze nieuwe collega’s altijd een bos bloemen op hun eerste werkdag. Dat werd absoluut gewaardeerd, maar we kregen ook het signaal dat een bos bloemen als welkom niet zo goed aansluit bij de doelgroep van stagiaires en young professionals. Dat heeft ons aan het denken gezet. Samen met Robitex hebben we nu een echte de Jong & Laan welkomstbox samengesteld voor alle nieuwe collega’s.

 

Een customized welkomstbox met eigen karakter, bomvol merkbeleving én de mogelijkheid om op de box de naam van de nieuwe collega te schrijven. Zo kunnen we het echt persoonlijk maken en krijgen nieuwe collega’s gelijk het juiste ‘de Jong & Laan gevoel’ mee.

 

In de box vindt de nieuwe medewerker diverse functionele en (h)eerlijke goodies. Alle ingrediënten om hun carrière binnen de Jong & Laan goed van start te laten gaan. En dat werkt. Deze box is een warm welkom voor al onze collega’s en een verlengstuk van de Jong & Laan als aantrekkelijk werkgeversmerk!”

 

Quote this

“Robitex is net zo vooruitdenkend als wij. Dat werkt niet alleen prettig, dat is het fundament voor een mooie, duurzame samenwerking en aansprekende resultaten.”

 

Meer weten over de Jong & Laan? Check www.jonglaan.nl of www.werkenbijjonglaan.nl

 

Inspiratie

Jullie nieuwe stagiaires of medewerkers ook verrassen met passende welkomstbox? Zet onze creatieve studio vandaag nog aan het werk.

CTA knop

Contactformulier