KLANT:

Brunel brengt uitzonderlijk talent naar baanbrekende projecten in de verste uithoeken van de wereld. In Nederland is Brunel al meer dan 46 jaar actief binnen de vakgebieden Engineering, Finance & Risk, IT, Legal en Marketing & Communicatie. Inmiddels is Brunel uitgegroeid tot een wereldwijde organisatie met ruim 100 kantoren en meer dan 12.000 medewerkers in 44 verschillende landen. Als bedrijf heeft Brunel de ambitie om, met haar flexibele en structurele (personeels)oplossingen, bij te dragen aan transformerende projecten. En dat klikt met Robitex.

 

ons idee / het concept:

De hele maand december verrassen! December heeft diverse geefmomenten in de maand. Dus waarom slechts één geefmoment kiezen en niet meerdere decembermomenten selecteren om je medewerkers (en hun achterban) te verrassen? En dat was het begin van deze custom made geschenkset met drie unieke belevingen.


Brunel heeft gekozen voor de geefmomenten Sinterklaas, Kerst en oud & nieuw. Per moment stond er een openingsdatum vermeld wanneer de medewerkers een luik mochten openen. Eén gepersonaliseerd decemberpakket, drie keer plezier.

 

 

De inhoud van het drieluik

Gepersonaliseerd doosje met voornaam van de ontvanger en aan de binnenkant van de deksel een gedicht.

  • Luik 1 Sinterklaas (moment van openen 5 december): Een doosje met een melkchocoladeletter ‘B’. Met een papieren sleeve eromheen. (extra: logoschildje Brunel op de chocoladeletter).
  • Luik 2 Kerst (moment van openen op 24 december): Een gouden enveloppe met een speciale kaart als een soort “luxaflex” en met een QR-code die doorverwijst naar de toegangstickets voor de familiedag van Brunel in de Efteling.
  • Luik 3 Oudjaarsavond (moment van openen op 31 december): Een inlay met partyprops op maat gemaakt in eigen huisstijl. Partyprops zijn ontwerpen van papier bevestigd aan een stokje. Deze leuke accessoires worden vaak ingezet bij photobooths.
  • Envelop met kubus die eruit springt wanneer je ‘m opent. De confetti is in eigen huisstijlkleuren. De envelop mag geopend worden op 1 januari. Op de kubus staat een QR-code die linkt naar een filmpje met een nieuwjaarswens.

 

de samenwerking

“Door de fijne samenwerking en duidelijke communicatie heeft Brunel samen met Robitex een uniek en origineel eindejaarsgeschenk weten te bedenken en ontwikkelen. Het gehele proces heeft Robitex ondersteund, meegedacht en uitgevoerd. Een geschenk om met trots op terug te kijken!” aldus een enthousiaste Nikki Lathouwers van Brunel.

 

 

 Wil je jullie doelgroep ook in (huis)stijl verrassen met een custom made geschenk? Neem dan contact op met ons.

 

Ik wil custom made verrassen

 

Contactformulier