zomer

 

Top 5 Relatiegeschenken voor de zomer

Al helemaal klaar voor de zomer? Wij hebben een top 5 gemaakt van zomerse relatiegeschenken. Alle zomerse relatiegeschenken zijn te bedrukken met jouw eigen logo of persoonlijke boodschap. Door het geven van een zomers relatiegeschenk breng je jullie bedrijf in de zomer ook onder de aandacht, zelfs tijdens vakanties. Onze ervaring is dat relaties het erg kunnen waarderen als je ze een relatiegeschenk voor de zomer geeft! Let us inspire you!

 

zomer

Zomers geschenk nummer 5: de opblaasbare speaker

Lekker dobberen in het water met je drankje en je favoriete playlist? Dat kan met deze speaker! Deze toffe gadget kan voorzien worden van jullie bedrijfslogo in 1 kleur.

 

zomer

Zomers geschenk nummer 4: Het houten kubb spel

Hoe leuk is het om spelletjes te spelen op vakantie? Veel mensen spelen spelletjes op vakantie en daarom is het een goed idee om een spel te geven met hierop het logo gedrukt van jouw bedrijf of organisatie.

 

zomer

Zomers geschenk nummer 3: De duurzame hamamset

Een handige drager met een bijpassende hamamdoek van het duurzame merk Oxious. Ideaal voor onderweg. Een duurzame en handige draagconstructie voor aan de fiets of om je schouder. De draagconstructie is ook te gebruiken om de hamamdoek op z’n plek te houden op een strandstoel. Gemaakt van gerecyclede jeans i.c.m. gerecyclede PET flessen. Een duurzame eyecatcher!

 

zomer

Zomers geschenk nummer 2: coole gadget

Niets gaat boven een lekker koel drankje. Daarom geven veel van onze klanten een cool geschenk weg in de zomer. Naast dat dit een koeler is, is het ook een licht en speaker in één gadget verwerkt. De koelers zijn een luxe geschenk en een echte wannahave. Jullie logo kan voorzien worden op de band.

 

zomer

Zomers geschenk nummer 1: De kodiac printomatic

Laat je connecties hun mooiste zomerherinneringen vastleggen met deze camera. De camera maakt zowel kleur- als zwart-witopnamen. Plaats een MicroSD kaart in de camera en zo slaat de camera de foto’s automatisch op. De camera heeft 10MP en een ingebouwde oplaadbare batterij. Het is mogelijk om 40 foto’s te maken voordat de camera opnieuw moet worden opgeladen.

 

 

 

Van welk zomersgeschenk krijg jij het warm?

Wij hebben al heel veel zin in de zomer! En dit is nog maar een kleine greep uit het zomerse assortiment. Benieuwd naar meer stralende geschenken? Vraag dan de zomerinspiratiebox aan.

 

Ik wil graag zomers verrassen

 

 

Contactformulier

Bewijs dat u geen robot bent