Winter relatiegeschenken

Winter relatiegeschenken 

De winter komt er weer aan en daarom hebben we een leuk blog geschreven over relatiegeschenken voor de winter. Er zijn namelijk ook in de winter genoeg geschenken die je kunt weggeven aan klanten of relaties. In dit blog geven we een top 5 waarbij we ook rekening houden met duurzaamheid. Wil je andere blogs lezen? Klik dan hier voor onze blog pagina. 

 

Nummer 5: De koffie mok gemaakt van bamboe!

De mok gemaakt van bamboe is een geweldig leuk geschenk voor in de winter. Je koffie of thee blijft lekker lang warm en hij is nog eens 100% duurzaam ook. De duurzaamheid zit hem natuurlijk in de tarwe, maar daarnaast gebruik je geen kartonnen bekertjes meer. Een heel leuk geschenk om in de winter te geven!

 

Nummer 4 in de lijst is een lekker fleece deken met opdruk.

’s Avonds lekker op de bank of om mee te nemen op het terras. Een fleecedeken komt in de winter natuurlijk altijd van pas! Fleecedekens zijn er in verschillende soorten en maten, van goedkoop tot een luxe deken. Met een mooie chique borduring erop, geef je echt iets geweldigs weg!

 

Nummer 3 is een combinatie van alle winterkleding

Hoe mooi in het om een luxe sjaal, fraaie muts of lekkere warme handschoenen weg te geven. Met een mooi design of een pakkende zin, loopt iedereen zeker iedere dag met jouw artikel! Je bent dan als organisatie perfect zichtbaar iedere dag. Klik hier voor ons mooie assortiment kleding. 

 

Op nummer 2 hebben wij lippenbalsem met opdruk!

Iets waar je misschien niet aan denkt bij een winters  relatiegeschenk, maar ga eens na hoeveel mensen lippenbalsem gebruiken in de winter tegen droge lippen! Dit zijn er echt heel erg veel, dus mensen zullen heel erg blij met je zijn als je lippenbalsem uitdeelt. In het assortiment hebben we verschillende lippenbalsems en ze zijn allemaal te bedrukken met eigen logo of spreuken.

 

Onze echte nummer 1 is de ijskrabber!

Hoe vervelend is het als je moet krabben en je hebt geen krabber in je auto? Het komt ook vaak voor dat mensen ze in de zomer en herfst kwijtraken en daarom komt een ijskrabber altijd van pas! De ijskrabbers zijn er echt in heel veel soorten en maten. De meest populaire is de krabber in combinatie met de parkeerschijf. Dan weet je zeker dat jouw relatiegeschenk het hele jaar gebruikt wordt. Daarnaast is de ijskrabber in combinatie met LED lampje ook populair. Je weet dan zeker dat je in het donker kan zien waar je nog moet krabben.

 

We hopen dat je met het lezen van dit blog weer een hoop inspiratie hebt opgedaan. Wil je meer informatie over de producten of wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder!

 

Contactformulier

Bewijs dat u geen robot bent