wat-geef-ik-mijn-personeel-voor-kerst

 

Wat geef ik mijn personeel voor kerst? 

Dat is een vraag die veel ondernemers en managers zich in deze dagen stellen. Het is altijd weer een breinbreker wat ze hun personeel moeten geven. Wordt het een traditioneel kerstpakket, een bon of geven we het geld aan een goed doel?

 

In ons vorige blog “tips voor het geven van een kerstpakket” hebben we al een aantal do’s en don’ts aangegeven waar je als werkgever aan moet denken bij het geven van een kerstpakket. Hierin hebben we onder andere uitgelegd dat het geven van een kerstpakket echt een must is. In deze blog geven we 3 voorbeelden van kerstpakketten voor het personeel; van een traditioneel kerstpakket tot origineel custom made kerstpakket.

 

Het zijn drie opties waarmee je het personeel met een goed gevoel van de Kerst kan laten genieten. Smaken verschillen en daarom is het altijd lastig om iets te verzinnen wat bij iedereen in de smaak gaat vallen. Dit is een gegeven waar je als werkgever niets aan kan doen. Sommige collega's verwachten namelijk altijd iets meer dan dat ze uiteindelijk krijgen en zijn dan teleurgesteld, so be it. Wij hopen dat je geïnspireerd raakt door deze opties. Wij kunnen daarnaast altijd meedenken met andere wensen, mocht het juiste idee er niet bij staan.

wat-geef-ik-mijn-personeel-voor-kerst

wat-geef-ik-mijn-personeel-voor-kerst

Traditioneel kerstpakket

Het traditionele kerstpakket is nog steeds ontzettend populair. Een grote doos met ontzettend veel lekkere producten, de keuze is enorm. Natuurlijk zitten er ook dingen in die het personeel niet lekker vindt, maar dit nemen ze vaak voor lief. Houd er wel rekening mee dat sommige medewerkers met het openbaar vervoer komen. Een grote doos kan dus voor deze medewerkers wat onhandig zijn. In sommige traditionele kerstpakketten zit alcohol. Sommige collega's kunnen sterk tegen het gebruik van alcohol zijn, houd hier ook rekening mee. In de grote dozen zit vaak niet alleen eten en drinken. Leuke artikelen zoals tassen, dienbladen, magazines, kaarsen of andere accessoires zitten er ook in wat het traditioneel kerstpakket een leuke verrassing maakt om te geven.

kerstkado keuze concept

Eigen kerstkado keuze concept

Laat je personeel beslissen wat ze zelf willen en geef een bon van Keuzekado. Hiermee geef je ze een bon in je eigen huisstijl waarmee je personeel zelf online in een gesloten omgeving kan shoppen. Het personeel heeft de keuze uit meer dan 3000 artikelen!

 

Het grote voordeel (naast keuzevrijheid) is dat de bezoekers van alle voordelen genieten die gelden bij het doen van een aankoop bij een normale webshop.

kerstkado keuze concept

custommade kerstpakket

Custom made kerstcadeaus

Een out of the box cadeau geven is misschien wel het leukste cadeau om te geven als werkgever. Hiermee laat je namelijk blijken echt moeite te hebben gedaan bij het bedenken over een mooi en persoonlijk kerstgeschenk.

 

Denk bijvoorbeeld aan een mooie custom made tas met logo en leuke extra inhoud. Als inhoud een geweldig Rituals pakket voor de vrouwen en misschien een uitgebreid bierpakket voor de mannen. Er zijn hierin erg veel mogelijkheden. Het is belangrijk op tijd hierover na te denken, omdat er op dit soort geschenken een langere levertijd zit. 

custom made kerstpakket

 

Contactformulier