Sheltersuit

Sheltersuit en Robitex gaan samenwerken

Sheltersuit is de nieuwe duurzame partner geworden van Robitex. Je kent Sheltersuit misschien wel van het journaal of andere media. Sheltersuit is namelijk een aantal jaar geleden ontwikkeld en kreeg meteen landelijke bekendheid. Klik hier voor het hele assortiment van Sheltersuit.

 

De Sheltersuit is ontwikkeld door Bas Timmer. De vader van zijn beste vriend was dakloos en stierf op straat aan onderkoeling. Bas wilde hier wat aan doen en ontwikkelde de Sheltersuit; een waterdichte en winddichte jas die in een slaapzak kan worden omgevormd. De jas is gemaakt van de beste kwaliteit materialen gedoneerd door Nomad, 3M, Ten Cate en YKK. De hoge kwaliteit van het product garandeert dat iedereen wordt beschermd tegen alle weersomstandigheden, dag en nacht. De Sheltersuit is zelfs genomineerd voor de Dutch Design Award 2017! Klik hier voor meer informatie over Sheltersuit

 

Stichting Sheltersuit

Bij Sheltersuit werken 32 mensen die allen op hun eigen manier bijdragen aan een betere en maatschappelijkere samenleving. Van vrijwilligers en daklozen, van mensen met een beperking tot vluchtelingen, ze werken allemaal samen. De verschillende (culturele) achtergronden creëren een unieke dynamiek in de organisatie. 

 

De stichting gaat tegenwoordig verder dan alleen het maken van de Sheltersuit. Ze maken unieke custom made producten gemaakt van gedoneerde oude materialen. Wij van Robitex zijn erg trots dat wij Sheltersuit in onze collectie hebben. De productrange is enorm van handtassen tot portemonnees. Alles is mogelijk, de wens van de klant staat voorop. 

Sheltersuit foundation

 

Ben je geïnteresseerd om ook de producten van Sheltersuit aan te bieden aan jullie medewerkers of klanten? Neem dan contact met ons op. Het is zelfs mogelijk om in de fabriek van Sheltersuit een kijkje te nemen en de unieke dynamiek te ervaren. Wij zijn erg trots dat we Sheltersuit hebben mogen begroeten als onze nieuwe duurzame partner! Klik hier voor onze contactpagina. Als we allemaal een klein steentje bijdragen, kunnen we bergen verzetten! 


Sheltersuit tassen

Contactformulier