IJskrabbers bedrukt met logo

IJskrabbers bedrukt met logo,
leuk om te geven.

IJskrabbers bedrukken met je logo en deze geven aan je personeel of klanten? De kou komt er weer aan en niets is zo vervelend om ’s ochtends in de vrieskou de autoruiten te moeten krabben. Het is daarom belangrijk dat iedereen een goede ijskrabber in de auto heeft liggen. Een bedrukte ijskrabber geven is daarom het ideale relatiegeschenk voor in de winter! 

 

Tegenwoordig worden ijskrabbers geleverd in verschillende soorten en maten. Zo is er de welbekende parkeerschrijf met ijskrabber, maar daarnaast zijn er tegenwoordig ook ijskrabbers met handschoenen en ijskrabbers met handige lampje. Op deze manier krijg je geen koude handen bij het krabben van de autoruiten en kun je ook wat zien in het donker.

 

Bedrukte ijskrabbers van topkwaliteit.

 

Het is belangrijk dat je ijskrabbers aanbiedt van topkwaliteit. Het is erg vervelend als je meerdere keren over hetzelfde stuk moet gaan krabben, want dan sta je namelijk nog langer in de kou. Bespaar daarom niet op de kwaliteit van de ijskrabbers! Met een goede ijskrabber ben je snel klaar en zit je snel in een warme auto met goed zicht. Een goede krabber wordt ieder jaar gebruikt, wat natuurlijk weer meer reclame oplevert voor jouw organisatie. Laat daarom altijd de ijskrabber bedrukken met jouw logo of (ludieke) boodschap. Bedrukken van de ijskrabbers kan tegenwoordig full colour en op meerdere plekken op de ijskrabber.

 

IJskrabbers in de zomer.

 

Heb je al eens gedacht om ijskrabbers te geven in de zomer? Waarschijnlijk niet. Dit kan echter een erg leuk cadeau zijn in de zomer, omdat niemand dit verwacht. Een ludiek of onverwacht cadeau geven zorgt altijd voor een nog grotere impact. Wij kunnen je helpen met een juiste campagne rond de ijskrabber, natuurlijk bedrukt met je eigen logo. Neem contact met ons op via onze contactpagina en laat je verrassen door onze leuke ideeën. Wij laten je in ieder geval niet in de kou staan, nu jij jouw klanten en personeel niet! Bekijk hier ons hele assortiment ijskrabbers.

 

Contactformulier