bedrukte ijskrabbers

 

IJskrabbers bedrukt met bedrijfslogo

IJskrabbers bedrukken met je logo en deze geven aan je medewerkers of klanten? Niets is zo vervelend om ’s ochtends in de vrieskou de autoruiten te moeten krabben. Het is daarom belangrijk dat iedereen een goede ijskrabber in de auto heeft liggen. Een bedrukte ijskrabber geven is daarom de ideale gadget voor in de winter!

 

Tegenwoordig worden ijskrabbers geleverd in verschillende soorten en maten. Hieronder benoemen we een aantal verschillende opties.

 

ijskrabber   ijskrabber   ijskrabber

De 5-in-1 ijskrabber

De parkeerschijf, ijskrabber, winkelwagenmuntje, bandenprofielmeter en raamwisser in één gadget.

 

Deze wil ik!

 

 

De ijskrabber met handschoen

Geen koude handen tijdens het ijskrabben.
 

 

Deze wil ik!

 

 

IJskrabber met lampje

IJskrabber met ingebouwd lampje, veiligheidsgordelsnijder en raamhamer van metaal.

 

Deze wil ik!

 

 

ijskrabber

Waarom een ijskrabber als relatiegeschenk?

Het is belangrijk dat je ijskrabbers aanbiedt van topkwaliteit. Het is erg vervelend als je meerdere keren over hetzelfde stuk moet gaan krabben, want dan sta je namelijk nog langer in de kou. Bespaar daarom niet op de kwaliteit van de ijskrabbers! Met een goede ijskrabber ben je snel klaar en zit je snel in een warme auto met goed zicht. Ga daarom voor een duurzame ijskrabber. In ons assortiment hebben we ijskrabbers die bijvoorbeeld gemaakt zijn van tarwestro, bamboe of suikerriet.

 

Een goede krabber wordt ieder jaar gebruikt, wat natuurlijk weer meer reclame oplevert voor jouw organisatie. Laat daarom altijd de ijskrabber bedrukken met jouw logo of (ludieke) boodschap. Bedrukken van de ijskrabbers kan tegenwoordig full colour en op meerdere plekken op de ijskrabber.

 

Een ijskrabber geven in de zomer?

Heb je al eens gedacht om ijskrabbers te geven in de zomer? Waarschijnlijk niet. Dit kan echter een erg leuk cadeau zijn in de zomer, omdat niemand dit verwacht. Een ludiek of onverwacht cadeau geven zorgt altijd voor een nog grotere impact. Wij kunnen je helpen met een juiste campagne rond de ijskrabber, natuurlijk bedrukt met je eigen logo. Neem contact met ons op en laat je verrassen door onze leuke ideeën. Wij laten je in ieder geval niet in de kou staan!

cta ijskrabber

Contactformulier

Bewijs dat u geen robot bent