Relatiegeschenken voor DHL Nederland

Een klant waar we natuurlijk heel trots op zijn is DHL Nederland. DHL is een van de grootste en bekende vervoerders van de wereld en daarom is het erg leuk dat zij relatiegeschenken bij ons bestellen. DHL verzendt pakketten en post door heel Nederland en ook over de hele wereld. 

Klantcase - DHL


Duurzaamheid staat voorop! 

DHL heeft als ambitie om hun logistieke uitstoot in 2050 tot nul te beperken!  Dit is natuurlijk een enorme mooie ambitie maar ook een grote uitdaging. Ze willen in ieder geval stap voor stap een duurzamere organisatie worden en daar horen natuurlijk ook duurzame geschenken bij. 

 

Hier denken wij graag aan mee en hebben uiteindelijk een mooie fruitboom voorgesteld in een custom made verpakking. Hoe ontzettend gaaf is dat zij bomen weggeven aan klanten en relaties. 

 

De duurzame gedachte van DHL past ook goed bij Robitex. Naast het feit dat wij beschikken over het CSR goud certificaat, hebben wij ook een eigen duurzame relatiegeschenken webshop. Hier vind je louter artikelen met een duurzame gedachte erachter. 

 

Nog meer mooie klantcases bekijken? Ga naar onze klantcase pagina. Wil je direct met ons in contact komen? Vul hieronder het contactformulier in of bel ons op 053 - 433 31 60. Je bent ook altijd welkom in onze showroom in Enschede of ons kantoor in Amsterdam. 

 

Contactformulier