Wakawaka Power+ en Robitex slaan de handen ineen!

Het verhaal achter de WakaWaka Power+ is mooi en tegelijk is er ook nog veel werk aan de winkel. Helaas hebben er wereldwijd ongeveer 1,2 miljard mensen geen toegang tot elektriciteit, terwijl dit toch erg belangrijk is. Zeker als je een klein beetje licht wil hebben. Voor ons is elektriciteit vanzelfsprekend, maar dus voor een hoop mensen niet. Als de zon ondergaat, gaat voor al die mensen ook letterlijk het licht uit. Het leven gaat verder zonder de luxe van veilig licht. Als alternatief gebruiken de mensen lampen op kerosine of kaarsen. Kerosine is echter erg duur, het is brandgevaarlijk en daarnaast zijn die dampen ook nog eens ontzettend ongezond.

 

WakaWaka Powerbank

De WakaWaka Power+ is een powerbank en tevens zaklamp die werkt op zonne-energie. Overdag laadt de powerbank zich op en ’s avonds fungeert hij dus als zaklamp of gewone lamp. Met de aanschaf van een WakaWaka doneer je automatisch geld aan de WakaWaka foundation. Deze foundation investeert in gebieden waar geen directe toegang is tot elektriciteit. Ze zorgen ervoor dat er projecten worden gestart om dorpen van elektriciteit te voorzien. Hier vind je een overzicht van de projecten van WakaWaka.

 

Wat kan de Wakawaka Power+ precies?

De WakaWaka is dus een powerbank die werkt op zonne-energie. Na 12 tot 24 uur direct zonlicht heeft de WakaWaka Power+ een volle lading waarmee je je smartphone volledig kan opladen. Op bewolkte dagen duurt het wat langer voor de accu volledig geladen is. Uiteraard kun je de WakaWaka ook via USB opladen, waardoor je ook op dagen met slechter weer een zaklamp en een powerbank bij je hebt om je telefoon aan op te laden. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Door het slimme ontwerp kun je deze lamp in diverse posities bevestigen; op een drinkfles, aan een touwtje en op tafel. De lamp heeft vier verschillende lichtstanden voor een optimaal gebruik van de accu, en zelfs een SOS-stand mocht je in nood verkeren. De WakaWaka is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen in verschillende prijsklasses. 

 

WakaWaka als partner

Wij zijn erg trots dat wij partner zijn geworden van WakaWaka en hiermee zetten wij weer een stap in onze duurzaamheid missie. We hopen dat je samen met ons een aantal WakaWaka's aanschaft en zo het verhaal verder vertelt. Als we allemaal een steentje bijdragen, kunnen we bergen verzetten. Dit geldt zeker voor de WakaWaka Power+.

 

Heb je vragen? Neem contact met ons op via 053 433 31 60. Onze collega’s helpen je graag verder. 

Contactformulier

Bewijs dat u geen robot bent