Duurzame kledinglijn

In 2012 is het label STANLEY/STELLA opgericht in België. Sinds dag één bestaat de missie van deze duurzame organisatie uit het zo verantwoord en ethisch mogelijk, kwaliteitskleding te maken. En met trots mogen wij zeggen dat Robitex trotse duurzame partner is van dit mooie kledingmerk. 

 

Kledingitems

De kledingstukken van STANLEY/STELLA worden op de markt gebracht met respect voor de mens, het milieu en de klanten. Authentieke en maatschappelijk verantwoorde kleding die met trots wordt gedragen. Dit zullen jullie medewerkers ook uitstralen op de werkvloer. Kledingstukken die een nieuwe ingeving brengen in de textielwereld en het resultaat zijn van een ethisch en ecologisch verantwoord productieproces. Dat wordt gedragen met een prettig gevoel.

 

 

 

 

Zie hieronder hoe het productieproces verloopt:

mvo

 

Materiaal

Elke stof wordt gewikt en gewogen en moet voldoen aan strenge criteria. Het katoen dat gebruikt wordt voor de STANLEY/STELLA-stukken is 100% afkomstig van de biologische katoenteelt. Het polyester is vervaardigd op basis van gerecycleerd polyester waarmee een steentje wordt bijgedragen aan de kringloopeconomie. Alle items van STANLEY/STELLA zijn duurzaam geproduceerd en van hoge kwaliteit.

 

 

 

Aan de Top

STANLEY/STELLA werd door de Textile Exchange gerangschikt in de top 16 van toonaangevende merken als het aankomt op de aankoop van duurzame materialen. Hieronder staan nog een aantal feiten over het duurzame kledinglabel:

 

 

Actief in 34 landen

 

 

 

 

100 medewerkers in dienst

 

 

 

142 duurzame kledingstukken

 

 

 

106 verschillende kleuren

 

 

 

7 productiefabrieken

 

 

 

 

5 eco-certificeringen

 

 

 

 

 

Check this out

Nieuwsgierig geworden? Check dan dit filmpje met de nieuwe lente- en zomercollectie van 2022. De collectie is geïnspireerd door natuurlijke landschappen.

 

 

 

 

Jullie medewerkers ook in herkenbare duurzame (werk)kleding?

STANLEY/STELLA kleding werkt een stuk prettiger. De materialen zijn duurzaam en van hoge kwaliteit, maar ook de bedrukking. Wij werken samen met de enige textieldrukkerij in Nederland gecertificeerd met een keurmerk voor het bedrukken van biologisch katoen, waardoor de kledingstukken na het bedrukken nog steeds gecertificeerd blijven. Deze inkt gaat net zo lang mee als het kledingstuk zelf.

 

Vertel mij meer over gepersonaliseerde STANLEY/STELLA items