Sport merchandise

Sport merchandise is misschien wel de leukste merchandise die wij in ons assortiment hebben. Dit komt omdat je supporters iets geeft voor wat ze misschien wel het meest lief hebben: hun favoriete sportclub. Wij hebben verschillende mogelijkheden in ons assortiment van voetbal merchandise, oranje merchandise, maar ook artikelen voor andere sporten zoals wielrennen (Tour de France) of Olympische spelen. Wij gaan ieder jaar verschillende beurzen langs om de nieuwste sport merchandise aan te kunnen bieden.

intro afbeelding

Onze tips

Voetbal merchandise

Voor verschillende voetbalclubs verzorgen wij de merchandise of hebben wij gedaan; FC Twente, FC Groningen, Go Ahead Eagles, FC Emmen en Ijsselmeervogels.


Sport evenementen

Ieder jaar zijn er verschillende evenementen waar we merchandise voor verzorgen. Denk hierbij aan een EK of WK voetbal, de Olympische spelen en de Tour de France. Lokale sportevenementen behoren ook tot de mogelijkheden

Speciaal evenement

Ga je binnenkort een speciaal sport evenement organiseren en wil je leuke custom made relatiegeschenken? Neem dan direct contact met ons op en wij helpen je met een mooi plan, alles is mogelijk!Sport merchandise laten bedrukken

Wil je voetbal merchandise of algemene sport merchandise laten bedrukken met logo’s of persoonlijke boodschappen? Dit is geen enkel probleem. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van voetbal merchandise. Wij weten wat een supporter wil! Daarnaast denken wij ook out of de box met unieke artikelen. In onze showroom hebben wij van de verschillende voetbalclubs alle merchandise gepresenteerd. Kom eens bij ons langs en bekijk wat de mogelijkheden allemaal zijn.